Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

tak včera den volna
    takže ráno z psiskama vycházka k hájence,pak kolčko v lese,hrozně tam káceli,tak cesty rozježděný od obří techniky,tak se v tom blbě chodilo,bylo pomrzlo,ale i tak,pak od hájwnky kousek k lípě podél polí a zpět a dolů po vyježděné cestě od traktoru v polu,Dafina šla vedle po cestě-v tomhle je stejná jak byl Gero-z cesty neuhne-je fakt že já přes pole normoš nechodím:D,tak jsem ju furt přivolávala k cesty k sobě a používala vesele povel ke mě a tady su-tady su-je něco jak používá PetraK se mnou,Žeryk lítal po poli,v lese si chvílu nad hlavou házel klacek,Dafi v lese chvilku pařezovala,no takže od hájenky dolů a dom,
    doma vysušit,vyčesat pséky,Dafi má ted půl břicha do hola-tajy blbé v té zimě-jinak už je totiž zarostlá jak medvěd,tak nevím jak s oblíkáním…
    pak dostali jablíčko s tvarohem-to měla Dafča k narozkám
    tímto přeju mé milované,uječené,přechytralé-čti vychčuranéé:D:D,mlsné,
    a uchované Dafině vše nej
    no pak jsem doumávala stěnu s oblečením a knížkama-už zbývaly jnen 2 skříněčky,vrhla jsem se rychle na okna+venkovní dveře+vysát barák
    no Martin mezitím udělal slanej závin-šlanina,sýr,sekanou,kaši,a chlebíčky
    po obědě Martin vypadl na terasu s Žerykem-házet mu,a já na 2 hodky do postele s Dafčou,tu jsem měůa položenou na sobě,přikrytou a ta jen blaženě protahovala nožky a tulila se ke krku:-),až jsme prodřímly,Martin si dal na terase svůj obvyklý čaj s rumem-tajemství toho,že tam zvládne i v zimě sedět 2 hodiny-to mě nepřestene fascinovat…
    tak jsem ho ještě vyštvala aby šel ze psama,pak došli na chvílu rtofiče-předali mi bombošku,Vnoční hvězdu a už můžu nosit novou klimatexovou soupravu co mám od nich do práce-triko s dlouhým a elastáky,no a večer rychlo venčení psů a tv kultura
    ode dneška odpo

děkuju děfčice moje milé za přání k narozkám:-)

PetraK-s traktůrkem škoda,-jo město mě taky hodně vysává
    Maya-jo Šusta-ehm-já doufám,že mi ho pak Čjda někdy půjčí:D:D
    jinak mám od něj trénink je rozhovor-a jak už jsem sem několikrát psala-názorný příklady chápu,ale tu teoriii mezitím nechápu,je to na mě moc složitě psaný…
    +on užívá ty anglický výrazy a tak…
    Denyky-tak co noženka chuderky malé Koníkové?