Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Víkend fouknul, ani nevím jak. V sobotu jsme museli do civilizace pro nákup stavebních nezbytností a já pak byla totál vycucnutá. Už je ze mě opravdu skutečněj buráček – vrátím se z města a jsem káočko.
Fifi
Premistovacum traktoru at pocasi klapne, to bude taptol spokojenej, zimni garazova ubikace.
tak hlásím, že neklaplo, poměrně slušně sněžilo, tak jsme si to nelajsli, zůstat s tím někde napůl cesty. Je to blbý 🙁
Zlatka resi odcervovani kralika, ja ho resila ted na prkynku. Uz je naporcovanej a bude pecinka na cesneku
Zlatka měla tuším nedávno podobný záměr, ne? 😀 že jo Zlatko?
spetka medu rozpustena v teply vode…
to máš dobrý, Rumouš by to nepil, med nemá rád. Tali naopak, by toho vypila klidně kýbl a pak by se zdojila 😀 😀 Po medu se může utlouct.
čajdo – jak zádo?
Ano, nemám ráda lojovky v síťkách
encefalitozoonoze – častější – králík nosí hlavu na stranu, asi jako Zeman,
😀 😀 😀 KACHNO! 😀 😀
s vysavačem neporadím, mně jezdí robůtek a jinak mám klasickej vysavač. Možná by ten robot nebylo marný řešení, jezdí každej den, máš pořád uklizeno, jen vysypeš nádobku.
charlie je teda ultraprasátko 😀 podle tý fotky 😀
Kuskus
Drží to a k dobrůtce se dostanou jen sýkorky.
šííííkovná! to je nápad s tím máslem. Nám ještě furt nedošlo to velkobalení lojovek bez sítí, tak jsme v nouzi největší koupili dvě balení síťovaných a vykuchali to ze sítěk ven.
, nebo řvaly na bříze jak prokopnuté. Musela jsem znovu “běžet” do
hezky Tě holky držej v kondici! 😀 to je dobře 😀
Zlatka
.Zato jsou vyzobany škvarky,k
aaa u sýkorek si uspořádaly zabíjačku 😀
ty straky jak jsou krásný a inteligentní a mám je ráda -dvě jsem zachránila, tak jsou to hrozný megery . Ještě v Prahé jsem před nima zachraňovala to koŤátko
Tak já začala dělat cukroví,ted mám svacu,připravuju na plechy,v pul 1 mi začíná levnej proud tak začnu péct.
ty se máš, já mám prt, jen vyloupaný mandle. Nevím, kdy se k tomu dostanu. aaach jooo.
Mirka D.
k narozkám jsem dostala mikinu s kníračem černou klokanku s kapucí a je na tom knírač
ŠÉÉÉÉCKO NEJ DÍFČE, HODNĚ ZDRAVÍ, AŤ KLOUBY NEBOLEJ, AŤ JSOU NA TEBE FŠICÍ HODNÝ A NEJVÍC MARTIN.
černá klokanková mikča s kapucí je naprosto geniální oblečení, navíc s kníračem, toooo je vončo! Jednu takovou mám zrovna na sobě, je úža dlouhá,až pod zadek. Na zimu lůkcusní kousek.
Maya
na režim bez dislajků,
co to je? 😮
Dennyky
týý vado! Co to je za džuznu? 😮 😮 Bože to je pořád něco. Dobře, žes to vyčistila takhle, na ven – i na cestu k vetovi, tu nožku nějak oblíkni, aby se jí tam nedostal bordela sůl. 🙁 Jsem zvědavá, co na to vet. Možná se to ale taky přes noc trochu zatáhne?