Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fifi

Mirko
    Fifi-vidíš-sladit vodu medem by mě nenapadlo,já mám u Dafči pocit,že ted jak nejí maso,tak má jaksi furt hlad…
    asi jí mám přidávat jídla?nebo nevím…

Ja nejak nerozumim tomu, co ji davas za dietu. Jestli ma jen vyssi jaterni testy, muzes najit na netu i prirodni stravu na jatra, nebo ji koupit spesl hepa veterinarni dietu na nejakou dobu. Pripadne ji varit nejak rozumne i s masem libovym vhodnym a podavat pripravky na regeneraci jater. Ja jsem u Troldy u slinivky presla na varenou nizkotucnou dietu a prilohy + low fat granule, coz by melo vyhovovat i jatrum.
    Netusim, co mas za instrukce od vysetrujicich veterinaru, nez krmit psa tofu s prilohou, bud bych si nacetla vic o vareny strave k Dafcinymu problemu nebo bych ji koupila cilenou granulo dietu.

A ja si nepamatuju, kdy mas ty narozky, takze bude pred nebo po gratuluju a preju hlavne malo nervu v praci a doma, at vam to tape s Dafcou a tak vubec, at se citis sama pekne a hezky a v pohode. 🙂 :*

Edit – vysavac? ja si hyckam svyho letityho Filipa, neboli Philips FC9062, sacky a ma cuc jak blazen. Az zdechne, budu se ptat podone jak Cajda.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 10 měsíci uživatelem Fifi.