Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

já za sebou 4 mezisměnu-uf-mezisměny mají nevýhodu v tom,že jsou v obchodě furt lidi-ranní-od 5 hodin-2 hodiny bez lidí-sice fofry-pečení+házení pečiva třeba,nebo mražák,nebo jiný ranní práce-ale jsou to 2 hodiny do otevření bez lidí
    odpolední od osmi večer bez lidí-sice se honíme z úklidem a tak-ale už jsou spočítaný kasy-a je klid od peněz…
    ve čtvrtek jsem ráno dala vycházku k rybníčku tam párkrát hodit míček a dom,
    večer jsem po směně vzala psi do knihovny-knihovnu máme od 17.00-19.00,takže na půl hodky ze psama do knihovny,pokecat s kamoškou knihovnicí a doma pokračovat ve Vánočním úklidu…
    v druhé místnosti kde spíme-stěna obývací číslo 2-ve skřínkách vrchních a uprostřed-moje oblečení a policích knížky-takže zase vyndat-umýt,nechat proschnout,mezitím protřídit,složit a zpět,k tomu pověsit prračku a pohádat se s Martinem na téma Vánoční úklid-moc pěknej večer to byl….
    nechce po mě abych uklízela,mám si po práci odpočnout,velkej úklid mám dělat jindy,třeba v lednu,jestli soutěžím a poměřuju se tady s někým z vás-nesoutěžím a nepoměřuju:D…
    no naprostá zbytečná scéna a hádka-jako nejsu debil
    ano-mám ráda velkej úklid před svátkama-v lednu by mě to přišlo divný-aspon jsem našla všecky jéžišky a zjistila,kde co mám…
    ale nejsu debil,že-takže neuklízí, do noci-no dobře tak do noci jo,ale když začnu v osm večer,že-ale prostě-mám mokrou hadru-kýbl-jar/ocet-a 3 suchý hadry-no a jakmile jsou ty suchý hadry mokrý-tak končím-takže se fakt nesedřu,dělám to po něčem,a pohoda,no nic
    od čtvrtka slíbil,že uklidí 2 regály ve stěně v obýváku s lékama a prdlačka,furt,dnes se nudil,byl celej den doma tak ted je od půl sedmé na terase,to je fuk,že je tam zima….
    no nic
    v pátek vycházka mezi pole kousek k lípě a procvičování povelu ke mě a čekej a stůj a piškotek,pak mezisměna,večer vyvenčit,a večeře,kafe,a pokračovat v úklidu stěny-další skřínky s oblečením+police s knížkama+umýt dveře od ložnice,nebo kde to spíme
    dnes ráno vichr a fučál studenej tak vycházka kousek k lípě a zpět,a pejsani pak měli hodně obíhaček stromů na povel+čekej a ke mě,proběhli se,já dotáhla dom spadlý jmelí-dom-máti at s tím něco provede,a šupky hupky do práce
    po směně dojel Martin udělaly jsme větší nákup-dárková kartička k Vánocům se před výplatou šikla-1500zmizlo hned-12 mlík,prací prášek,balící papíry vánočníí,Dafině tofu mraženou zeleninu,mě bombošku….
    no doma vyvenčit pséky,pak obědo večeře-polívku,brambory sjátrama na cibulce,včera byly s rýží,pak kafe,sklinku coly,čaj-v tomto pořadí a půl bombošky-jsme mě li tofifééé v akci,no k tomu jsem si početla a šupky hupky-pvěsit pračku,umýt nádobí,další police z knížkama….nakrmit pséky-Žeryk měl játra vařený,granule a vajíčko-žloudek,Dafi čočku a bílek…
    k narozkám jsem dostala mikinu s kníračem černou klokanku s kapucí a je na tom knírač jak Dafi-takový mám i 2 na tričkách,a gatě od apine pro-černý šustáky s růžovým vrškem-PETRĚK byse líbily-jen růžová to můůůže být:D:D:D
    Martin na terase,a já tu-takový obvyklý společný večer:D:D:D:D:D