Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Poctivě se přiznám, že mi asi dochází šťáva – po sérii čůrací, máme sérii kadící 😮 Včera po příjezdu domů obří houno – sebratelný, v tomhle cajk. Uklizeno, dobrý. Dneska v noci jsem se ve dvanáct vzbudila a……. další nadílka? 😮 . Aniž by si madáme řekla????? Venku byli v devět. ASpoň tedy že je to opět sebratelný skupenství. nicméně – trochu začínám být nervózní a v souvislosti s tím, že tentokrát je Tali fakt příšerná, mě to kapek rozhazuje. jsem už jejíma předchodzíme projevama opotřebená asi.
Mílooooo
Moc a nejvíc ráda jsem si přečetla, kdo je ten – resp. ta Johýsek. byla jsem zvědavá, kdyžs psala v emilu. A …….. teď tu sedím a usmívám se. Jsem moc ráda, že jste se tedy takhle zase protly a přeju vám, aby se to křehký stalo pevným. Je to hezký, moc hezký.
černej čaj
ty vado!!! Co se děje, žes takhle odpadla? Nepůjdeš k dochtorovi – víš, aby Ti pak ve výsledku napsal nějaký rehabilitace třeba. Mně to tehdy hodně pomohlo. Držím příšerně moc palce, aby se Ti co nejdřív ulevilo. Vím jak to dokáže bolet, je mi s tebou úplně hrozně. A končím se svejma stížnostma doslova na hovno 😀
Dennyky
Tohle někdo včera sdílel na ohařích…kastrovat, nebo ne?
no, ono se to tak trochu ví – min. o tom osteosakromu a taky tuším cukrovce atd. Prostě když se seberou nějaký hormony, tělo v tý nerovnováze je. Proto já se tomu pořád bráním zuby nehty. Vím, že dneska má pyometru hrozně velký množství fen a člověk neví, který zlo je horší, ale pořád tu mám pro sebe tenhle výše zmíňený argument, že když není nutnost, tak je lepší do toho zvířete nesahat. To zmiňovaný s bouřkou, to je zajímavý.
Krásný fotos, to srdce!!! ato dříví jsi měla nechat do hádanky, škodáá. Město Liptovský Mikuláš má velmi dobré nápady!! Gratuluju, že tam mají lidi s mozkem.
Mirka D.
přidávám se ke gratulaci, Žerdovi vše nej a hlavně pevnej nerf. Zde „malá“ drobnost