Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

Fifi-ano Dafík ná jen jaterní testy horší z krve,břicho študovali 30minut poctivě keždej orgán,kromě mozku a pořádnýho vyšetření srdce-obojí si myslím,že asi nepotřebujem je proštudovaná skrz naskrz-sem nikdy takhle žádnýho psa prohlídlýho něměla…:-()
    takže má mít tu dietu,a za 14dní si máme zavolat,jak se jí daří
    za tím jsou ohlasy rodiny,že je veselejší,akčnější,tak anad už to vydrží!!!
    tu je taky vele bláto-terasa zablácená,+všude bláto k tomu břečka….
    ráno jsem s něma šla chvilku-vyvenčit,trochu projít a jen na rychlo proběhnutí a spapání pár pidi piškotků jsme dělaly stůj -ke mě,čekej-piškotek-PIŠKOTEK JE MŮJ PŘIVOLÁVACÍ povel,když chci aby rychle přišly a nechci aby si sedali
    v práci mezisměna-na kase +vybalování,lidí moc nebylo-ale my jsme se nenudily,když jsme neseděli na kase provážely jsme zbytkové palety,at se mají kam dávat nově přivezený,a je trochu chvilku místa ve skladu
    před půl sedmou večer dom,rychle na 5 minutek vyvenčit pséky,
    večeřa,nádobí,požehlit,nakrmit pséky a vytřít
    a ted si valím koledy….
    a kdo má dneska desátý přineseniny,no kdooooo?
    Žeryček-Žeryk má dnes 10přineseniny-můj vzteklý uvrčený čokl:D
    můj náruživý balonkář,
    fnukal,co furt kvůli něčemu fnuká-vycházka,míček,jídlo od stolu-hlavně,když je tu tatka:D:D:D,milovník cvičení,válení v posteli,tulení v křesle,
    případně v křesle na klíně :D,
    náruživý plavec,fanatický házeč klacků-sám si je přehazuje přes hlavu/záda-vždycky mu říkám,že dělá kung-fu:D
    no a na vychazkách jeho vele oblíbená činnost válení v listí,v trávě-kolikrát místo chození tu vychází tráví kopytama hore-lehne,zavrtí se,ujde pár kroků a šup na zem a zase se válí,kopyta-teda tlapky hore,ujde pár kroků a zase nožky nahoru jak ten kohoutek v oboře,s tím rozdílem,že Žeryk se u toho vrtí,vrčí,a vyskočí a pokračuje znova,milovník kartáčování-ale pozor-kartáčování štětinovým kartáčem-podobným,jak se kartáčují koně,jakmile je česán hřebínkem,drátěným kartáčem,tak už je naštvaný,a dává najevo,že tohle teda jeho oblíbený česátko není
    už z tohoto důvodu radši 3krát ročně stříhám,než se s ním dohadovat na téma-čím chci česat já!a čím chce ,nebo spíš nechce česat on!:D
    tak snad jsem na nic nezapoměla-takže Žeryku-hodně míčkůgranule jen s masem:D
    případně maso s čímkoliv-a furt nebud takovej nervák jo?!