Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak na začátek-v čem je rozdíl
u toho úklidu
když já vyhodím vše na zem/stůl/sedačku-poumývám to kam to vrátím,a mezitím ty věci prohlídnu,poskládám a co nechci vyhodím-oproti větě co psala Čajda?
to jaksi nechápu,mě to přijde na jedno brdo,hlavní je,aby člověk do
ma neměl věci co nečte-číst nebude-knížky,časopisy-to dělám já-co vím,že už číst víckrát nebudu jde z domu,nosit nebude-taky jde z domu-charita kontejnery,případně na hadry na úklid,Žerykovi do auta-knížky bud Aničce do knihy,nebo na polikliniku do knihovničky,časáky do knihovny u nás v dědině,boty mám do roztrhání tam nic-prostě aby bylo po úklidu víc místa -po velkým úklidu
jinak dnešní vycházka-ledové ostří hadr,tím,jak se bojím chodit po ledodvce…
tak jsem to vzala z vrat k zastávce,že půjdu k rybníčku,k rybníčku po silnici dědinou taková ta bílá tenká vrstvá ledu,jak to taje z boků silnic,taková ta tenká,nic tam nejdu,obejdu baráky u zastávky a zahnu dozadu pár baráků a pak odbočky-k lípě,k naší zahradě a ke kížku,jdu kakřížku,ve sněhu-všude se třpytí sníh,modrý nebe bezvětří,psi jdou bud ve zamrzlých stopách po botách,což se jim jde blbě,nebo ve sněhu po břicho,dojdem ke křížku tam to šmiknu na cestičku směr dolů do dědiny,psi několikrát zapadnou do hlubšího sněhu,vylezou a šlapou ve vcyšlapané cestě směr dolů k dědině mezi polama,dojdem dolů k rybníčku,
asfalt,přes něj taková ta tenká vrsta sněhu…stojím, u rybníčku a přemýšlím,jestli počkám až vrstva povolí…..nakonec to přecupitám ze psama u nohy-slepičí krůčky,povel k noze,pak kus cesty ze psama u nohy a normální chůze,pak psi chvilku puuštění na délku vodítka,aby po chvilce šli zase k noze,já přecupitala kolem zastávky a k vratům a dom-hurá za sebou jeden držkopád do sněhu,jinak dobrý-hlavní vycházka za mnou,z úlevou odstrojím psi a zapadnu dom
velký úklid dělám proto,že ráda VYHAZUJU VĚCI,A SPOKOJENĚ SE DÍVÁM NA POLOPRÁZDNÝ REGÁLY,POLIČKY….
vycházky-ty mě baví protože,že se u nich těším na ten konec-jak už jsem víckrát psala-u vycházek miluju ten konec,když pak sedím doma u kafe,čaje u PC,nebo knížky,psi proběhlí,vyvenčení a nikdo NÁS nesežral,nikdo z nich NIC nesežral,a dojdem celý-tak já se vždycky těším na ten konec vycházek
-jo takže jestli někdo chce at mu uklídím skříně-klidně,ale bacha na mě-su vrchní vyhazovač!!-:D,
no po vycházce jsem umyla zvířecí skřínku,vysála jsem kolem klece,pelechy,umyla jsem knihovničku s kuchařkama vevnitř-vevnitř časáky-něco vyřadit-pes př.č+téma,no takže obývák skoro hotov krom jedné skřínky na ramínka ve stěně….možná se hecnu ted večer…
po obědě vyvenčit pséky-vychr,kosa…doprovodit tatky na bus a jeli jsme s Dafi na ultrazvuk-břicho jí prohlížela víc jak půl hodiny,Dafi byla tradičně velehodná,vše v pořádku,máme dodržovat dietu,a za 2 týdny si zavolat jak dál….
600kč ultrazvuk-tak prohlídlýho psa jsem pořádně nikdy neměla…-:()
no dojeli jsme ve vichru dom,Dafču jsem hodila dom,skočily jsme do Bučovic do knihovny a dom…
Dafinka mi ted furt cosi nosí a má roupy a zlobíííí
miluju když zlobííííí