Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Huž máme ten telefén pro Kuskus!! Kucí ho maji!

A huž máme ty umytý dvéře? Já teda ne, já to milá Kuskusi vyřešila geniálně – nastříkala jsem na to umělej sníh 😀 Domeček svítí čím dál tím víc a dokonce už mi stojí stromeček!! Brtnik ho fčéra postavil a dal mi tam svítílka!! Mám svůj vlastní stromeček na zahrádce, co mi večer svítí, to byl dycinky můj sen.
    Jdu si uvařit kafe, počkejte, dopíšu to za chvíli. Mňam, mocinky moc dobrý kafíčko. Už sem měla i výbornou snídani.Na prasáka. Mám tady zdravě jeden pomeranč, jednu mandošku a dvě jablíčka…… a pak jdu a potkám kolegyni, co si nese ………..CHLEBÍČKY!! mám návyk na chlebíčky. Naše trapná kantýna nabízí hnusnou mastnou sekanou, vodový vejce a umělohmotnej párek . Do osmi, pak už nemaj nic, jen prázdný regály. A tak když dneska měli asi deset chlebíčků, byl to svátek a já si šla vybojovat DVA! A byly úžasný. Tolik k žrádlu.

Kuskus je nejšikovnější, vyvařuje strakám. Já vím,že jsou to parchanti – sama jsem před nima zachraňovala malý kůtě, na který si dovolovaly a neskončilo by tehdy dobře. Dneska se má dobře, bydlí v bytě. Ale taky jsem dvě straky zachránila. jsou to krásní ptáci. A inteligentní, máš dobrý kámoše. Já myslím, že si zvyknou – možná by si pak měla zakoupit sejf, abys nepřišla vo rodinný zlato 😀 , až začnou chodit na kafíčko.

Nechápu jak maj některý naklizeno už před adventem.
    já dycinky toudle dobou už měla šécko – i loni, letos se to nějak vymklo a mě to dost překvapivě rozhodilo, protože jsem měla v plánu neuklízet a jen zdobit. Díky stěhování kůchně mi nevyšlo ani jedno. Uklízet jsem musela a zdobit nestihla 😀 . Ale už to narovnávám – hlavně v sobě, abych si to zdobení nakonec užila.

Nebýt Ježíška, shniju v bordelu. Já musím mít na vánočky ČERSTVĚ naklizeno
    já taky, já taky, ale nemusím to mít čerstvě, to dělala moje máma a bylo to peklo, proto si to rozvrhnu vždycky a začnu smýčit už na podzim, abych právě advent měla v klídku, s koledama, světýlkama a vánočním laděním.

Vůně levandulové škrobenky na čerstvě vypraných záclonách holt tak dlouho nevydrží
    mám radu -hele:

Levandule 100% esenciální olej

to si můžeš krásně ovonět kdy chceš, jen kápneš jednu kapku na záclonu (nenechá to flek) a nebo kamkoliv jinam, třeba na hadr, kterým utíráš linku a voooonííííííííííš. Já teď o čase vánočním jedu mandarinku a pomeranč a skořici, jako vždycky.

Ty brďo, ale krůtí, opečená jako minutka, se šalotkou oprásknutou na stejný pánvičce a s jablíčkem zvlášť podušeným na másle, všechno to naskládáš na topinku (nasucho opečenou) uá to je žrádlo.

hm asi budu muset někdy přijet na jídlo. Nakoupím a nechám si uvařit žrádlo takový výborný nějaký, Ty dycinky něco takovýho vymyslíš tady a mně pak kapou slinty 😀

černej čaj
    Ja mam.jendy klouzavy kotnikace keeny

já mám – zrovinka na nohouch – klouzavý kotníkáče Rieker, budou s těm a Tvejma keenama asi dost příbuzný 😀 , hrozný svině tyhle boty – zimní a mají jakoby nějakou spešl podrážku, asi se na ní ale musí teda nějak spešl chodit, aby to fungalo. jinak jedeš jak namydlená i na mokrým přechodu.

Petrs01
    . Tak třeba už konečně napadne i u Ešusojc. Následně Petra zjistí, že romantika končí přesně v ten okamžik kdy musí odhrabat auto a přebrodit se s ním do Prahy aniž by někoho sejmula či někdo sejmul ji. Čímž přeju aby se to nestalo.
    nenasněžilo – nebo teda takhle sněžilo, což bylo hezký, ale nezůstalo na zemi skorem nic, čekala jsem, že něco tam zůstane. Sněhu jsme tam i loni měli dostatek a to teda přebírá velení vozu Brtnik tetkon.

Mirka D.
    e třeba jednou ročně dělám všechen nábytek vevnitř-
    no mě k tomu donutěj právě jen Vánočky, jako Kuskusovou. A dveří v domečku jeee, jeee.. moment kůchňa, ložnice, pokoj, předsíňka, ložnice nová, záchod, kópelka, šatna, na půdu, a půda, sklep, starej záchod a vchodovky- 13 ešivá dobře počítám? ale to je mi fučík, páč na to letos kašlu, až bude hotovo, bude to
    vchod na verandu, do předsíně, posuvný do obýváku, do kůchně, do sklepa, pak nahoře půda, pokojík na půdě,ložnice, kópelka, záchod a šatna – o dvoje si pomůžu! 😀

žjooo krupicovou kaši, zrovna tuhle jsem i na ni vzpomněla, že bych si dala! Tu máminou, jemnou s máslíčkem a jemńoučce strouhanou hořkou čokoškou – aaach…. a když bych to celý snědla, byly by tam prasátka na dně toho talíře.

Míla
    Tady je fotka rozsvícenýho betléma a stromečku z včerejší zoo. Na chvíli jsme se tam nachomejtli.

ale to je moc pěkný!! Ten medvěd! 😀 😀 výborný. Muselo to být náhodou fajn.

Já mám na dnešek pro Brtnika překvápko – nebudu to tady psát, kdyby náhodou načíhnul.