Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

Kuskus-jo,tlačítkový nokie se vyrábí,to je dobře,já bych jinak asi totiž zvostala bez mobilu:D
    přijel táta,dovezl mi dárky od tety-misky z vrškama,vonavku,krém na xicht-což se hodí,protože krémama na ruky matlu psům nohy,a tím,že má každej čtyři nohy,tak jako spotřeba krémů na ruce dost v zimě stoupá:-)
    a látkovýho anděla,ten už visí na okně
    chápu,že rozbitej skleněnej zamrzí,tímto vřele doporučuju látkový anděly,
    a jinak ač ekologická su dost vděčná za plast….dost nádobí mi už totiž jaksi zmizlo na zem a pak do odpadkáče….
    s pejskama jsem zašla k rybníčku a zpět,Dafině jsem ve vjezdu dala kýbl a židli na obíhačky+jsem zaházela činku,Žerykovi házel Martin na terase,
    nachystala jsem tatkovi postel,a poté co začal odtahovat křesla,pod který si Žeryk zašupl míček,tak já vyjekla-ježíš,neodstrkávej ty křesla,je pod něma děsnej bordel…!!!no pozdě….
    večer jsem ještě umyla skřínku pod televizí-3 police ze serepatičkama-sovičky,šutřičky,3kilová knížečka Karlíčka Gotíčka:D,tak tu skřínku jsem umyla,krom spodní police,kde leze Dafina,to nemá jaksi zatím smysl,
    no a knihovničku v rohu,vrchní 2 police s kuchařkama,účtama….
    a vedle knihovničky 2 zabordelený psí pelechy,kde bylo tolik nevysátýho peří,že to vypadalo,že tam spí ptáci a ne psi…..no co už
    poličku nad tatkovou postelí,tudíž zbývá zvířecí skřínka,knihovnička vevnitř a zbytek stěny,tak to snad zítra,a obyvák bude hotov,a kdy další 2 místnosti,to se neví….prostě nějak po něčem….
    Dafi měla k večeři rýžu,hokaido a tofu
    já měla k svačině krupicovou kaši,která se dala kousat…..možná by se zní dalo i něco stavět ,udělat cihličkykostky lego a tak…..
    ty krmíš ptáky játrama?
    jako já mám psa vegetsriána,a ty nekrmíš ptáky zrním,ale ptačím zobem????
    su blázen?
    no su,ale takhle už?tak velkej blázen?

Černejčaj-hele v domově důchodu nebudeš vzpomínat na to kolik jsi umyla dveří,oken,lustrů….ale budeš vzpomínat na výlety a zážitky….
    jak najdeš postel,kuchyn,muže,psy-tak je to furt dobrý:D:D:D