Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

tak včera jsem odpo šla ven i s Betty do dědiny k rybníčku,kousek podél ohrad a zpět-bud jsem šla v břečce,nebo v kalužích vody,psi mokří,
    jako Dafi je od toho čtvrtka zrychlená-ale zase-další věc,blbě se to rozeznává,když se změnilo počasí,
    jakože ve sněhu se psi obecně chovají jinak-někteří,víc běhají že z něj mají radost,nebo,že se chcou zbavit sněhové nadílky na nohách-jak Dafi v sobotu hrrr zpátky…
    +nebyly žádný úplně delší vycházky-tím,chci říct,že,kdyby furt nebyla na zemi mokrá břečka s blátem,+místama na bocích u silnic s vysokým sněhem,bylo prostě sucho,tak bych líp věděla co je počasím a co změnou stravy,ale jo je živější a veselejší,včera jsem začala s Vánočním úklidem,protože mám před Vánoci nanahnaný směny,tak bud budu stahaná z práce,nobo budu v práci,tak nejvyšší čas začít,no takže včera jsem začala umývat obývací stěnu,kde mám já jednu skřínku s oblečením a z bytek Martin,vyndat,umýt,vytřídit,narvat zpět,vyžehlila jsem mu u zamilovanýho filmu milion triček-měl je zmajdaný děsně-tak když mu to ted zamknu,a zahodím klíč tak ty trička chvílu vydrží….
    dnes ráno vycházka kousek k lípě a zpět-břečka,bláto,mokrý sníh a to jsem ještě odvolávala Dafču od psa-ALE POVEDLO SE-HLASIVKY MÁM TEDA VYŘVANÝ….
    ve vjezdu jsem si dala s oběma taneční+jsem zaházela balonek,
    takže proběhlí jsou,Dafi furt u všeho děsně štěká a ječí,a řve mě na psy-od čtvrtka mi řve na psy co míjíme,a vůbec je uštěkanější-slova jako stůj a čekej pro ni cizí,,,,,
    mám skoro umytou stěnu,zbývá jen skřínka s tyčí na bundy a 3poličky a je to
    musím jet do města nakoupit,jít ze psama,přijede tatka nečekaně…
    a opouští mě pracovní zápal,což je blbý….
    PetraK-na dveře jsem včera pověsila rolničku velkou,jinak z výzdoby zatím vše,cukroví nemám,píct nebudu a kupovat asi taky ne,pokud nedostanem od máti tak jsme bez cukroví….
    minule pekl Martin z nudy,tad se nenudí tak píct nebude,já teda určitě píct nebudu,takže cukroví nic
    testovat se u nás mají jen neočkovaní,Martinovi už přišlo,že může na třetí pichanec,sníh tady máme,a štve mě-je mokrej,těžkej,jak nemrzne,břečka,psi hned mokrý,jak jsou malý tak se jim v tom vyšším blbě chodí-v tom skáčou,nebo jdou v kalužích vody a břečce,tady nemáme ty chodníky,takže pudou u silnice,u krajů a venčit se chodí do toho sněhu,naprd-Dafča fakt potřebuje gumáčky….
    jo to pro nu nemám nic k narozkám….hračky ju nezajímají,žrádlo,nevím co tak dostane nic…
    Žeryk pochopitelně hračky,co Dafči nevím,,,,teda jasně je to blbost,že nemám nic pro psa k narozkám a Vánocům,ale u nás zvířata vždycky dostávaly
    u nás v BK zvířata vždycky,i když jsme my Vánoce/narozky neslavily,a ted Dafči nevím co…no nic,to jen tak,aby řeč nestála….
    kdyby neměla tu dietu dostane sáčky s pamlskama,takhle nevím…

Kuskus-píšeš fakt dobře-a co se týká telefonů-já mám bílou tlačítkovou nokii,jinej nechcu
    nechcu tablet-vadí mě,že nemá tlačítk,nechcu nic bez tlačítek…
    Maya-vtip je dobrej,jdu si koupit náplast na hubu:D

Denny-přeji příjemnou masáž,jo oni ty konroly chodí i po obchodech,
    teda nevím jestli velkých obchodech….
    jo s tím Šustou-já od něj mám jednu knížku,a mě se to blbě čte
    příkladům rozumím,ale začne valit ty tabulky,grafy,anglický výrazy-v tom se ztratím a nenajdu…