Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Kuskus

Mirka D
    Miri, to je milé, děkuju za pochvalu. Momentálně, když mám čas a náladu, zapisuju si vzpomínky na všechny pséky, co mi od dětství prošli životem, ale jen tak pro sebe a baví mě to a promíjím si i pravopis, ale nejsu žádnej chovatel a kynolog a na vydání to samozřejmě není. Od toho jsou tu jiní borci, na Ešusku nemáme nikdo (ta by si klíďo píďo mohla přivydělávat zveřejňováním článků v nějakém periodiku) a vtipné dovolenkové povídání od Čajdy jsem přečetla na jeden zátah. A ty fotky! Já měla svého vlastního psa jenom jednoho, jezevčici Besinku a zrovna se dovídám, že byla vlastně lapina. V autě blila jak amina. 🙂

Čajdo, moc prosím, mohla bys Nokii co máš v šuplíku vyfotit? Esli je to ta tlačítková, šedostříbrná, netuším rok výroby ani bližší označení, ale kdyby byla stejný typ jako je ta moje omlácená stařenka, ráda bych si ji koupila. Na chytrej Samsung kterej je zatím bez čísla si fotím a natáčím videjka a možná ho jednou zprovozním úplně, ale su konzerva a zbožňuju udivené, posměšné a nevěřícné ksichty, když stařenka Nokie zazvoní a já ji hrdě vytasím na světlo někde mezi lidma. Chuderka, jak jsem v čase začátků korony omývala všecko jako mýval a displej také řádně dezinfikovala, je celá olezlá a napůl zaslepená. Ladíme k sobě. 🙂