Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

Jo a hlásím, že u nás zatím pořád Sahara, ATb snad zabrala, uvídíme, až to dobere, chodí ven v kabátku, zobe brusinky sušený přírodní, kapu lichořeřišnici. Teď si vyrobila nějakej divnej flek na čumesu. Celej den to tam neměla a večer koukám 😮 nějakej hnus tam má, tak jsem uvařila odvar z lopuchu, jako první pomoc – heřmánek po stěhování nejde najít /musím říct, že tohle mě drtí nejvíc, jak nic nemá svoje místo, se vším se furt šíbuje a nikdo neví, kde to je. /

Fifijovááááááááááááááááá má sníh?? Až i sněhuláka může postavit?? U nás překvapivě nic, koukali jsme, že ten sněžnej mrak byl fšade, ale u nás ne. Resp. něco málo padalo včera, ale nedrží se to, přes to, že mrzne.

Černej čaj
    tak koukám, že Karlos si nakonec válel šunky na gauči s Ferratou, asi lepší v tomhle případku zatím, to je pravda. Jsem zvědavá, jak se Ti výlet libi. A půjdu se číhnout na Dovolenou.

Mirka D.
    supr, že se Dafule takhle vylítala a …… že….
    že na Štědrý den a svátky oba má PENNY jako už několikátý rok zavřeno
    to je jediný rozumný, co nakupovat proboha na Štědráka? To už má bejt každej doma a ujídat cukroví.

JÁ NEMÁM CUKROVÍ, NEMÁÁÁ,!! možná ho zkusim stihnout, ale nevim, sem ve skluzu děsným.

,já se mám,že Čajdu mám
    to je tak hezký!

Zlatka
    a komoušu jsem taky byla do 6večer v krámu,vlakem jde dojela

strašný tohleto, vůbec jsem to nechápala, svátky klidu a …… člověk musí makat jako blbej.

Kuskus
    Su na značce, broučci, čtu, jenže !!!

hurááá, Kuskusojc je tu! Ale koukám, že jedna prekérka za druhou, tak doufám, že už tohle byl poslední kus a máš vybráno.Je to v háji, jak všechno dělají na spotřebu, aby to nevydrželo . Prasárna k životnímu prostředí a prasárna k zákazníkům. Mně může vždycky vzít čert s tímhletím, tak držím palce, ať je pračka slušná a slouží a slouží a slouží a slouží a slouží a slouží a slouží a slouží a slouží a slouží ……………..

Maya
    Dobrý den, nemáte něco na hubnuti?
    No , máme tu náplast.
    A kam se to lepí ?
    Na hubu.

😀 😀 😀 😀 dík za výbornou radu

Petrs01
    a co ten růžovej srazík? duben 2019

Já musím ty srazy spočítat – úplně první byl u Brůtice – to byl ten velerůžovej a to bylooooo v roceee……… nevim?? 2009 , pak byl v Chlumci u Fifiny, pak byl u kachny na Kokoříně, pak byl v Kyšicích? Mám v tom bordel