Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Su na značce, broučci, čtu, jenže !!!
Nemožu s váma hrát, asi odchází monitor a obrázky na noťasu jsou nějaké tmavší a sama blbě vidím. Jako u minulé hádanky (hledej tři rozdíly), prej cosi zmizlo pod posedem. Ha ha, já akorát rozklíčovala velikou zelenou šmouhu a vepředu snad strom. Ale pozor, jogína Mousese, poznám dycinky na první dobrou. 🙂 A detail Conie spící na sedačce s vyvrácenou držkou mě smíchy až rozplakal. A krásné byly portréty Trolítka s Růžicí v běhu. Na obrázek dvojjazyčného psa jsem mžourala přes dvoje brýle na nose, ale nakonec jsem ho pochopila taky. A mám stejnej balonek jako Rumíček. Já teda nerozcupovanej, nafasovala jsem ho ve špitále a šmrdlala s ním kolem jizvy. Tak se modlím, aby noťas ještě vydržel, ale možná by to spravily nové brýle. 🙂
Odešla mi také po dvanácti letech baterka ve stařičké Nokii a zase okradli stařenku. Vidí dementa, proč to nezkusit. Prodavač founů chtěl tři kila a nedal mi ani doklad a já šťastná, že jsem fosílii vůbec sehnala vyplázla prachy a uvědomila si až doma, že baterie nebyla ani v origoš obalu a bůhví odkud ji vykutal, ale sere pes ta mě stejně přežije. Doufám, na jaře chcípnul vysavač pět minut po záruce.
Co mne mrzí víc je pračka – do třetice všeho dobrého. Opečovávala jsem ji, nepřetěžovala, občas prohnala útrobama octovej roztok a stejně včera v necelých pěti letech odešla, sviňa. Pán ze servisu mi radil přes telefén, bo dojezd a omrknutí za pětsetpade. Shodli jsme se, že podle příznaků je urvanej buben. Říkal, že pračky téhle řady konstruují tak, aby vydržely těch 5-6 let. Kříž, co drží buben vyrábějí z nekvalitního měkkého materiálu (aspoň v těch levnějších pračkách) se urve a oprava stojí čtyři tisíce. Poradil ať si koupím levnou pračku jakékoliv značky, že jde vlastně jen o štěstí na jakou narazím a počítám s tím, že je to zase jen na pár let. Ty vole, šlendrián. Mámě vydržela tatramatka jen s nějakou výměnou těsnění třicet let!
V akci Black Friday jsem sehnala za na splátky ECG s předním plněním za čtyři a půl. Přivezou ji a namontují v úterý a starou vezmou sebou. No nekup to za pětikilčo na deset měsíců. 🙂
Mám strašnou chuť na sladké, koláče i buchty 🙂 a cukrovíčko a jablečný štrůdl mňam. Mučím se a schválně oddaluji tu slast, přežeru se až o Vánocích.