Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak napadlo tu mion mokrýho sněhu,takže ráno jsme šli ze psama kousek k lípě a zpět,Dafi valila dolů takovým fofrem,že jsem ju přivolávala zpět,pak valila dolů znova fofrem,a na povely čekej,stůj moc nereagovala,tak jsem si pomohla oblíbeným základním kynologickým povelem-Dafino ku.va stů,čekej!!!!
pak teda chvílu stála,obalená zevnitř stehen,břicha,náprsenky,noh milionem obřích koulí,no ale proběhlí jsou,vyvenčený taky,na dvoře ve vjezdu jsem jí docela dlouho házela činku,v představě,že z ní ten sníh opadá-no upadlo z kila sněhu 3 pidi kuličky….ale tak Dafina se proběhla při aportování činky,běhala dost,já ji hodila aspon 20krát-jako na to,že Dafině hodím něco maximálně 3-4 krát a dost,
no takže do Vny,rozpustit sněhový koule ve vaně,vysušit,ostříhat stehna zevnitř+náprsenku
bože starej dobrej typ knírače z filmu holky z porcelánu
tydle ti knírači z jemnou srstí na nohách,přitom hodně chlupatý to je mazec,
pak jsem byla ve městě pro ježíška
k obědu/snídani psi dostalo jablíčko,Dafi si dala trochu,Žeryk vůbec….
jinak v prosinci mám docházku první týdny nahuštěnou-volno v týdnu nemám,mám tam volný nějaký týden+dost volna přes Vánoce-za což mě kolegyně,co má pro změnu x dní přes Vánoce sežere….
jinak už předem dle docházky vám jako zákazníkům vzkazuju,že na Štědrý den a svátky oba má PENNY jako už několikátý rok zavřeno-dřív jsme mívaly na Štědrý den otevřeno,jak statní obchody,takhle se vyhnem dohadování-kdo má děti/vnoučky,kdo má být v práci,nemá a tak
akorát teda jsem chtěla jet v prosinci do BK,a to asi nic,leda někdy o víkendu