Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Fifi
držím palce na troldoodběr!
Krůtí ´vývar závidím, my jedem na minim. provoz a těším se na normoš jídlo. Zatím to bylo v duchu zabijaček – neboli šup z mrožáka ven s jitrnicí či jelitem, prohřát v mikrovlně (ono to pak totiž na pánvi nepraská) a šup s tím na kamna. Plus jsem si z mrazáku vytáhla pytlik se zeleninovým vývarem, zavařila nůdls a bylo chudý jídlo hotovo.
Tali snad bude dobrá, doufám, že se něco někde netento. Ty louže byly fakt obří.
Mirka
ty jo Dafulka je šikovná, jak to pěkně zvládla, hodná je, naše pradlenka Madlenka, co furt věší prádlo. Je fajn, že kyčle a spol jsou v pořádku a že jsi tam šla. Na Martina a jeho kecy se vykašli. On nechodí do práce, rozhazuje Tvoje prachy za hovadiny a bude mít kecy? To by se asi nepostačil divit chlapec jeden línej. Ručičky dozadu a bude Tě komandovat. A držím moc palce na druhý odběr a aby se našlo řešení. Podrbej ju čubinu šikovnou.
Dennyky
to je trotl ten génius od boxera!!! Vždycky jsem měla psy a nikdy jsem neřešila, že potkáme háravku, naopak jsem to vždycky vítala jako možnost si to procvičit. I na cvičáku nevidím důvod, proč by fena neměla mít přístup. Pochopím to na výstavě, protože to se tam ten pes tak nepředvede. Na zkouškách chodí – nebo by měly chodit čubky háravky poslední, páč jinak by to taky byla katastróf, ale v normálním životě, kde o nic nejde, mi to fakt hlava nebere, je to degen. Zvlášť, když mu to člověk řekne právě radši předem, aby si dal na psa pozor. grrrr, lidi jsou debžoni.