Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

Fifi,Eva C-děvčata-děkuju,
    oni dě+laly rentgeny kyčlí-vše mi pořád dopodrobna vysvětlovali-to má dobrý,
    pak rentgen jater-to mi taky vysvětloval,že jsou menší,a že knírači trpí na cosi-shanty se tomu říká…
    no pak dělaly ty krve,hodně zkumavek-udělají i tu štítku,chtěl to posílat i do Německa-na tu nemoc z klíštat-ne ty 2 známý,ale ty málo známý-to jsem mu řekla,že jsem o tom před pár měsíci četla v psovi od Štourače-že jako je ten pes takovej divnej
    ale pak ten doktor říkal,že to vypadá na játra
    tak to tam posílat nebude,všecko dopodrobna vysvětloval,ukazoval,říkal co je nižší/vyšší,
    dnes ještě dělal krev na ty játra-že jako má být 12 hodin hladem,tak to budou výsledky zíttra,kdyžtak by se k tomu udělala takzvaná párovka,to by jsme přijely na nějakou smluvenou hodinu-a před tím by 2 hodinny jedla to co jídavala normálně granule s masem-prostě ne dietu-no a tento odběr-
    po těch 2 hodinách jídla-odběr by se srovnal s hodnotama co měla dnes po 12 hodinové hladovce,což se dělalo dnes…
    no zítra se uvidí
    všecko jsem mu popsala-noční chození,to že ve vlaku vytuhne tak,že lidi se diví jak je hodná
    měla jsem od svých deseti let několik svých psů+půjčovaný+psi rodičů+psi kamarádek ze cvičáku jsem viděla na veterině-ale fakt jsem neviděla,že by pes v čekárně vytuhnul a usnul!
    no nic
    Martin byl naštvanej,že jsem s ím mohla počkat po druhé výplatě,až budeme oba dělat,že ted před Vánoci…
    ale já už to tolikrát řešila….a pak už jsem toho měla dost…
    jako v úterý jsem s ní ráno byla v obchodě na konci ranní vycházky-obchod-krmení pro zvířata,svíčky,dekorace…
    a prodavačka-není ten pes nějak divnej?
    no zítra uvidím no…
    je prohlídlá teda pořádně-břicho,záda,nohy,srdce poslecxhlý…
    dostala rýžu z bílkem,pár piškotků a chrní….
    zítra se ozvu
    za čtyři hodky vstávám na ranní….
    Peto-fajn,že nikde kaluž není,jste šikovní:D