Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Denny
Zato já mám lockdown s Connie…
Jojo, majitele psu( myšleno samců) občas smýšlí podobně.. tady u nas chodil chlápek se setrem – absolutně ho neřešil, kde pes je – obvykle páníček dorazil tak v horizontu 5-10 minut po psovi, kterej chodil navolno. Když moje labradorka harala, mockrát jsem s nimmela problém. Vrchol byl, když jsem ho takhle jednou potkala během těch málo dni, kdy ho Bára nechtěla sežrat ale nastavovala mu s ocasem do pravého úhlu – přihnal se odněkud zezadu. Skončilo to tak, ze jsem v jedné ruce držela za obojek 28kg labinku v druh ruce za kovový stahovák setra cca 30kg a snažila se zabránit nejhoršímu. Chlapik dorazil v pohodové asi po 5 minutách, kdy mě už teda fakt docházely síly. Dostalo se mi poučení, ze když moje fena hárá, nemam s ní nikam chodit, tudíž si za to můžu sama. Podotýkám ze jsem ji měla na vodítku a byla jsem zhruba 300 metru od domu. Tehdy jsem se fakt neudržela a řekla mu co si myslím a dodala jsem, ze moje fena opravdu na záchod chodit neumí, takže z domu budu vycházet i nadále.. tož tak. Hlupák proste hlupákě zůstane..