Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Bryvecir vespolek,
jsem vezla kamosku do Dvora pro megaptaka z farmy. 17kg krocan, este ji pomoct s porcovanim, vysluzku jsem za odmenu dostala a vynikajici kruti vyvar se uz povaluje v hrnci. Ten bude, mlask! 🙂
Esusova
opakuji žádná loužeeeeeeeee
Huraaa! 🙂 Prochladlina jedna, umi cloveka podesit.
Me ceka zitra mocosber s Troldou, to bude zase zajimavy. 😀 A kontrola, tak uvidime, jak jsou na tom jeho ledviny po mesici.
Mayo
Pekny bufiska, dobre ti zdejsi ladies poradily, ktery vybrat. 🙂
Cajdo
Jak rikas, pro trhovce je tohle likvidacni. Byt asi dostanou nejaky kompenzace, je to des. 🙁
Hm tak ja du zjistivat jestli jeste muzu jezdit auyibusem a chodit tancovat a opustit kraj
To vse (zatim) muzes v pohode delat. 🙂
Dennyky
Ale tos mela dobrej napad s ocima i telorovnanim!
Marek boxerovatej je dobrej, kdyby mel fenu, tak by mluvil jinak. 😀 Je fakt, ze ja jsem haravky radsi odvazela na vetsi venceni mimo vesnici, jinak mely zahradu. Coz v bytovce samoze nejde realizovat, ty jedna bezohledna majitelko haravky! 😀 Doporucuju s sebou nosit druhy voditko, at uz na odehnani vpichuchtivyho zenicha nebo naopak na odchyceni a privazani nekde. Takhle jsem to delala s tim vasnivym stofardem u nas, nejdriv ho odchytit, privazat u sousedu k brance, pak feny nalozit do auta. Silenej vobsournik, ted je mu asi 12? ci vic, hluchej, pajda, ale furt ho obcas vidam courat po vesnici za haravkama, prorazi svym majitelum kazdej kotec, vyhloda pletivo…