Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak doma máme naprosto rozvernou a stále šílenou Taliprdku, která sežere všechno včetně kocoura a jeho misky, z který právě tento večeří. Bez teploty, bez nálezu, leč je z ní kropičák. Teda takhlenc ráno už to tak hrozný nebylo, byla jen jedna malá pidiloužička, takže snad ATB zabírají. Ven chodí jen v oblečku a na decentní vyvenčení, takže……… nám brzo poleze po hlavě a mě už pak s prominutím jebne doopravdy. Paní dochtorka milá, starej praktik, zkontrolovala sliznice, oči, uši, změřila teplůtku, prozkoumala lakmusa, kde, jak jsem psala, není nic strašnýho, tak uvidíme. Vetka říkala, že to prostě s háráním může být, že se nemusí dít nic divokýho. Takže v pátek kontrola a další pigáro. Pokud by to byl počínající zánět, drapla jsem to včas. Ohaři si aspoň užili čmucháního v neznámý civilizaci. Budu tam muset občas zajet.
Včera jsem – i Brtnik – byla kantáre, vůbec nevím, jak jsem usnula, kdyby vedle mě v noci stříleli, nevzbudilo by mě to.
Jo a musím říct, že akce přestavba kůchně přišla za 5 min. dvanáct. Protože tam teď už leží to lino. kdyby to takhle pustila do toho koberce, byla by to dost trága.
Jo a – jsem ministrině improvizace. Sprchování v zednickým vjédru je krapítek náročnější, abyste to kolem nevyplavili, že jo, takže pod vjédrem velkej kus igeligu, ale – není to úpa ideální. ideální je ovšem to, že mě napadlo postavit vjédro do………………..bazénku pro Rumíčka. Je to skládací, přenosný……….geniální. Jen jak se pak ukázalo taky děravý 😀 takže Brtnik nejdřív nadšenej, pak láteřil a bazének letěl. tak jsem právě v lidlu objednala novej. Maj ho akurát ve slevě, takže zatímco za ten starej jsem kdysi dala litr, tak teď ho mám přesně za půlku. Teď poslouží jako sprcháč 😀 a v létě Rumoušek bude mít kde řádit.
Zeta
já dnes bohužel do tý práce musela, takže prostě se to max. vytře jako včera.