Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

MirkaD

tak jsem tu z BK
    jela jsem v pondělí n 6 ráno rychlíkem,
    pak chvilku v Brně na vyvenčení a osibákem do BK,
    došla jsem v půl osmé a po pár minut po mě k tatkovi došla i teta,tak šel tatka nakoupit a já skecla s tetou,tetě jsem předala dárek k narozkám,co už jsem tam pro ní měla odminule,byla chudák celá otrávená,tak dostala mimo jiné čaj na zlepšení nálady,snad pamůže,no i když…
    ona to má taky těžký ze strýcem,ktrý má cukrovku a dietu a tak moc nedodržuje,do toho její snacha je výkvět …,by se chudák eta musela v tom čaji i koupat….
    před devátou šla do práce,a my v devět vyrazily s tatkem a s Dafi na hřbitov,
    po cestě tatka potkal známýho,kterýmu oznamil na otázku kam jde,že jde s dcerou na hřbitov,a když se známej po mě podíval,tak tatka,že su obstarožní….
    no jít s obstarožní dcerou na hřbitov je dobrý,ještě mu mohl říct,že mě tam nechá,co se mnou,když nejsu nejmladší,a zpátky půjde ze psem už…
    no nic,tak tak Dafi měla víc jak hodinovou vycházku do kopce a přes město-v Blansku je všecko do kopca,hnus…
    došli jsme dom,táta vyrobil roštěnky,a po odpoledním šlofíku ve 2 hodky jsem šla na 20minut s Dafi kolem řeky,at se projde,vyvenčí,
    pak jsem šla za naší Monikou(bývalá švagrová)pro Kryštůfka do školky,s něma do optiky úro brejličky,Kryštůfek trochu šilhá do dálky,ale jinak je děsně roztomilej a ukecanej:D
    no a pak jsem si rychle proběhla obchody-knihu,sekáč,pEPCO..
    nikde mě nic nezaujalo,tak jsem spokojeně zaplula dom-nic nemám uštřila jsem-jako pro sebe už jsem nic vyloženě nic nechtěla,jen kdyby mě něc úplně přelítlo přes nos,doma taka že půjdem s Dafíkem chvilku ven a pak na kafe,
    tak já už celkem uchozená jsem kývla,hodila do sebe sváču a šli jsme kousek kolem řeky a pak do hospody co má tatka hned u řeky,já kafe,čaj,on pivo-očkování kontrolovali,skoro nikdo tam jinak nebyl…
    no,došli jsme dom,mrkli na tv já dala v noci Dafču čaurat a šli jsme hajat,
    v noci Dafi pochodovala,nevím proč,k jídlu měla jen granule,týden už nedostává maso,nic,jen granule,pamlsky-ty jí nevadí,tak nevím
    včera ráno v Blansku mrazivo,ale aspo nepoprchalo jak skro celý pondělí
    šla jsem s Dafi na vycházku podél řeky až skoro ke splavu-tam mezi kačenama trůnila volavka!!!
    pak městem dom,potkala jsem majitelku Killyny-mýho bývalýho pejska co jsem před 20lety cvičila,vycházkovala,měla u nás štěnátka,no prostě půjčovaná,ale vlastně má fena,tak jsem ju šla doptovodit do práce-má momentálně 9 psů,10vnoučat,-všechno černostříbřití malý knírači
    pokecali jsme,já od její práce městem dom,
    doma Dafča dopo piopovházela,ale pak dala šlofíka a spala jak šípokvá Růženka,
    já šla v poledne bez ní za kamarádkami ze čtyřlístku za dvěma,teda,třetí sem jezdí jen o víkendu,jedna je zdravotní sestra už má po 3 očkováním,druhá co očkovat nechce-zdravotní důvody-covid měla s lehkým průběhem teda,ale i tak nechce nikam dovnitř chodit,tak mi daly přednostně dárek k narozkám-diář od Krajča a Karin,no vbenku jsme daky horkou čokoládu ze šlehačkou,pokecali,jednu kamošku doprovodily do práce-byla venku v přestávce,druhou jsem doprovodila k tatínkovi,a pak jsem skočila Dafině pro granule,pro 2 ježíšky-je tam obchod co není u nás,to se muselo využít:D
    a dom-záda mě ze stání venku a schození bolely jak čert,to jsem ještě po ranní vycházce s Dafi umyla tatkovi okna,utřela prych,umyla koupelku….
    no doma jsem s Dfi u ramene zaplula do postýlky-bylo kolem půl třetí
    po šlofíkovi jsme s tatkem a s Dafi šli kousek kolem řeky aby se odpo vyvenčila,pak na kafe čaj-to strávila Dafi ve spánku na klíně a dom
    doma ju začaly brát roupy,vyvenčená,vyspaná,začala jak já říkám zlobit
    tak dostala 2 hlavolamy pamlskový,tak se trocvhu zabavila,no a po nočním venčení jsme šli hají
    spala až do rána bíleho
    takže skro do sedmi
    no a dnes už jen vyvenčit,sbalit,v půl deváté do vlaku,do Brna,tam do chvílu potrajdat kolem stánků u Tesca a rychlíkem do Bučovic,chvilku s Dafi za Aničkou do knihy,pak do zverimexu na bus a dom….
    fajn to bylo,sice nachízených kilometrů ale vše jsem stihla,viděla se s kamoškama,stihla jsem hřbitov,vycházky kolem řeky,uklidit tatkovi,i kafe,
    dorý to bylo,vůůůůůůbec se mi od tam nechtělo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mám to jak 2denní vytržení s reality-2 DNY CO PATŘÍ JEN DAFI-A PŘED TÍM GEROVI,
    DVA DNY CO PATŘÍ JEN MÝMU PSOVI,MĚ KAMARÁDKÁM,VYCHÁZKÁM KOLEM MILOVANÉ ŘEKY,VÁLENÍ SE,PŘPADNĚ OBČAS OBCHODŮM,A TATKOVI,DVA DNY PŘES KTERÝ VLAK NEJEDE-MOJE DVA DNY
    no tak jako jo,z PENNY mě volal vedoucí včera večer,jestli bych nešla na mezisměnu,nešla,su odjetá….
    doma-Martin,do práce nešel,bolí ho záda,teed je u doktorky…..
    mě zněho picne,fakt jo,jestli tam skončí tak nevím už jako….