Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
černej čaj
To ze nemusi na test pokud ma nekoho v rodine nemocnyho je vec jina ale nikdo tem lidem nebrani na test jit i tak. Mas narok na 2x pcr test mesicne zdarma.
jo tojo, on se taky testnul hnedle v práci, ale přijde mi divný, že prostě se okamžitě nenařídí nějaká karanténa do tý doby, než se ukáže jestli je- nebo není i on pozitivní.
Budes to mit krasny a paradni tak obcas supni par fotos:)
jojoooo, samože – já už mám i rozepsaný sáhodlouhý článek, na téma před a po, a chci to stihnout vyhodit, ještě než to bude komplet, jak to zatím je rozpracovaný. Ona ta koupelka jako taková než bude celá, bude trvat mnohem dýl, než až odejde zedník, protože……….. Brtnik má v plánu tam dát dřevěnou desku kolem umyvadla a dál, tak různě tvarovanou a tak. takže to bude ještě pak trošku trvat, než se k tomu dostane.
Tech trhu je fakt skoda ale podivej se na lidi jak sw chovaji nezodpobedne takze lepsi to zrusit.
já vím, proto jsem psala, že mám díky tomu ty bezohledný ještě radši, než jsem měla. Jsou to bezohledný s*áči, protože tihle lidi kvůli nim přijdou o výdělek, který by na trzích jinak mohli mít a hodně velkej.
Maya
frkli normalne obklady, tak uz byste to meli
no to právě úplně jako neceme, my jsme takový diuný jako 🙂 , ale prostě v detailu je kouzlo.
Zlatkoooooooooooo– držím palčákyyy na zubařeee, já jdu 3. ledna 🙁
Míla
ty jo to muselo bejt krásný! Úpa mi to rve pajšl!! Pomooooooooooooooct co já budu dělat, mám už druhej rok absťák, sem mocinky moc neščastnááááááá!