Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Maya
kůchňa je staronová – je to ta naše z Prahé. Nový tam je enem líno -takový nejobyčejnější, abychom mohli vyhodit koberec a zjistit, kolikatě špíny tam ty sajrajti zvířecí nanosej -je to naprosto světlý dřevo, takže fakt vidíš šécko 😀 , ale jen zameteš a hotofson. ale pochopitelně kůchňa bude velehezčí, než je tetkon a hlavně nebudu v pokoji zasypaná bordelem.
Než bude kópelka, tak to asi docela potrvá, protože obkládek bude stejně složitější, jako dlažba, protože část dlažby se vetkne do obkladu a tzn. se to musí – protože dlažba je silnější – do toho obkladu nejdřív „vydrápat“ ten prostor pro dlaždičku a taky se tam bude z tý dlažby objevovat nahoře linka, tak pro ni se taky musí do tý stěny vyrejt drážka, pak dodělat nahoře fabiony a pak už to půjde. Takže to bude ještě na dlouho, nicméně to už tam snad vana bude? nevím, radši se neptám 😀 .
Jo, moje milovaný křivoklátský adventování taky zrušili. 🙁 , právě jsem si to našla a teda to jediný, to mě fakt hodně mrzí.