Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
Z
Dekuju, lekarny tenhle sortiment mivaji, ne vzdy na prodejne tak kdyz budu mit cestu,nakouknu. Videla jsem.dokonce ezlwpkovy maslovy anglicky walkers susenky, tak si an en enkdy brousim zuby:)
Fifi
Mela sem prave teleobjektiv na ty tvoje hafany – ale to stoji ranec takze mam jen takovej „levnej“ bazarovej plastak a ten pomalu ostri a neni ani tak ostrej, jako ten malej co sem mela ve stredu
No to vznikne tak ze mas seriovy foceni a doufas ze aspon obcas jedna projde… 😀 ja nejsu takovej profik ze blik blik 10 vystavnich kusu a dem dom:D z 600 fotek bude 500 na vyhozeni, 15 peknejch, 25 prijatelnejch a 50 takovejch ktery bych smazala kdyby slo o moje psy a nafotila znova v lepsich svetelnych podminkach 😀 ale tobe je dam, protoze s nima budes spokojena i pres moje vyhrady:D
Milena
Dela to hlavne objektiv – a spravny zaostreni. Ten na fifi psi neni tak krasne ostrej jako ten ve stredu na prochazce ale ma jiny vyhody, ale nejde normalne pouzivat, je prave super na ptaky, vazky, psi i lidsky portrety – dela to hezky rozmazany pozadi a hodne pritahne objekt ze i ptak je krasne velkej a ne jen tecka ve vetvich. Kdybych si priplatila tak 20t tak by mohl byt ostejsi a rychleji ostrit, ale ja si rekla, ze to zas tak nepotrebuju 😀
Maya
To byl dpd partner shop, meli postu, ppl a toto… zasilkovnu mam nejradsi, ale ne kazdej ji nabizi.