Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací zima 2021 Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021

PetraK

černej čaj
    Snad se to doma brzo trochu zkldni, rumicek dostane rozum a zase bude trosku vic mista 🙂

otázka je, jestli do tý doby nešvihne mě. Než Rumíček dostane zpátky svůj rozum – tooo bude tak cca 14 dní. než Tali přestane hárat, tooo bude taky právě těch 14 dní. Jako kretén se už nepřestane chovat nikdy, když ji to nepřešlo za těch šest let. Snad jen tak kůchňa bude za cca 3 dny (dávám si radši rezervu). ale mě už je to jedno, já jsem rezignovala 😀 .

žjooo čajdoooo – to musíš mít takovýho trpaslíčka ešče k těm dvěma! Ale vypadá ňuňu dědoušek.

Maya
    vence si kup,
    ale jááá to neciíííí kupovat, mně to baví – teda bavilo by mě to, za současný situace bohužel ne a navíc nemůžu najít krabici se zdobením, kde mám hvjézdičky, sněhový koule a tak jako podobně. A už jsem právě natrhala břeťan a umotala si základy. Sem chudáky. navíc hysterický chudáky, páč mi jeblo 😀

jinak chapu, tyhle provizoria pri jakykoliv rekonstrukci mi vzdycky lezly na nervy
    se furt držim, ale tím, jak se ubral další prostor – pravda ne na dlouhou dobu, ale v nevhodnej moment, kdy nemáme už ani tu koupelnu, sprchujem se v zdenickým vjédru 😀 , a všechno šlo z tý kuchyně ven, do tý vedlejší místnosti a rozstrkalo se to po všech rozích a čertech a jááááá nic nemůžu najít, tak prost jsem hotofson. Kdyby ešče navíc nebylo háravě rozbuškovato, bylo by to zase jiný, takhle se to sešlo naprosto nevhodně.