Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací zima 2021 › Odpověď na: Soukromý: Kecací zima 2021
tak volná neděle za náma -skoro za náma
ráno jsem vstala v 6 hodin,v klidu kafe a čtení
pak jsem písla Pavle,jestli by šla ven,tak jsme po sedmé hodině ranní vyrazily,
vratama dozadu k lípě-to se Dafi klasicky táhla,od lípy k hájence valila,kolem hájenky šli chvíli k noze ak kousek k vysílači a dolů kolem cvičáku,tam jsme potkali Pavlinu kamošku s dogou pětiměsíční jménem CARAMEL-říkala mu Kare,
tak spolu chvílu kecali,moje psí dvojka teda i málem infarkt,tak velkýho psa z blízka ještě neviděly:-),Dafi se bála,Žeryk si čuchl,a pak se taky schoval…
no pak dědinou dom,a větší vycházka za náma,doma jsem si dala polívku
umyla koupelku,wc,uklidila prádlo,vyprala,napsala jsem si kartičku tel.čísel do peněženky,
ošmikala Martina,vyčesala Dafinu,ošmikala jí trochu hlavu/uši,největší drápy na předních tlapkách,učesala Žeryka a šli jsme obědvat
po obědě šel Martin sedět na terasu-sedí tam i v té zimě…hází Žerykovi….
já si s Dafčou pustila pohádku,u které jsem usla…
venku zatženo,větrno,ale furt jsem vystačila s větrovkou,vestou,mikinou,svetrem a triko s dlouhým
no zítra už vytáhnu psí bundu mám zu od Ščučky stejně jak vestu,a zatím se mi do té bundy nechtělo,že je dost těžká,si pamatuju jak před rokem na jaře jsem šla s Dafinou a druhou mamkou na velkou vycházku,a bylo dost teplo,a já neměla jinou bundu než tu zimní-jako žádnou větrovku,nic,tak jsem tu zimní měla kolem pasu,furt sjížděla,když jsem ju měla přes ruky byla těžká…
jako mám ju ráda,ale je z tuhýho těžkýho šustáku,ale tak dostala jsem ju jako komplet před šesti lety na Vánoce,tak na to je furt dobrá,i když z gatí jsem dávno vyrostla…
jo Čajdo všichni mi chválí tu bundu co mám od tebe!!!
no takže odpo jsem šla s psiskama na cvičící vycházku kus k lípě-daly jsme cviky z tanečních+hledání hraček,Dafi je velmi veselá a radostná,su ráda
doma pak už jen vytřít,nalakovat nechty,nalakovat hlavu,ehm….mě hrabe
no a zítra pojedu pápá…
Fifi-máš velepěkný fotky,a teda je fakt,že tví psi jsou jak rakety už jen z těch fotek!
Černejčaj-tak dovču jste si nakonec všichni užily?
sláva nazdar výletu,nezmokli jste už jste tu,už jste tady!