Odpověď na: Sraz PODZIM 2021

Fóra Ostatní Sraz PODZIM 2021 Odpověď na: Sraz PODZIM 2021

Fifi

Tak tohle byla velmi povedena akcicka, vsem strasne dekuju, ze dorazili, kdyz jsem takovej lemron neridivej. 🙂
    Pro ostatni moje shrnuti: prosli jsme se asi na dve hodky kolem pisaku v lese (hrozny, jak ubylo stromu), Petrs si zaplavala v 7stupnovy vode, Vasik si nevsimal Karlika ani Ferinky, takze bezva protapka se 3 psama. Brutice tapala statecne a tentokrat neodhazovala berli v dal. 🙂 Kachna se vubec nezmenila za tech 10 let, co jsme se videly naposled, to vlastne ani Brut s Vilemem. Mila s Robertem jsou bezva prijemni lide, Cajda je faaaaaaakt tuze klusta! 😀 Jeji muz toho moc nenamluvil, slysela jsem asi tri vety? 🙂
    Po pisakach presun do hrebcina, kde byla poblifka a klobasky a hermos, ohrali jsme se v klubovne, probehlo handlovani ruznych veci nejen pro psy a pred odjezdem krmeni velbloudu mrkvi. Kachna jela pak domki a Cajdovic pokracovali smer dovolena.
    Ja, Mila aspol a Brutovic jsme se stavili jeste na chvili u Katky ve Skrivanech, podrbkali psi staricky (komu dedulka pochcal ten batoh, Robertovi?) a kratce popovidali a tadaaa jelo se domu.
    Bylo mi s vama moc hezky. 🙂 Jen mi tam chybel zbytek Zrzavcovyho osazenstva. Ale na vsechny jsme mysleli, neskytali jste? 🙂