Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

jinak máám za sebou 5 dní záhul v práci-čt,pá-odpo-to jsem ráno normoš fungovala-vycházky,domácnost
    so-mezisměna-ráno vycházka s krátkým cvičením,pak 9 hodin na kase,
    pak autem dom
    tam jsem po jídle,přepadla z křesla na gauč a nepřevlíklá,jsem přes sebe hodila deku a chrněla,kolem osmé jsem vyvenčila pséky,umyla se a v noci do půl 12 se dívala na dokument o Marii Rotrové-bylo to hezký
    a stejně už mě tak bolely záda+loket,že jsem nemohla spát
    ráno ranní-takže na 5 hodin-napíct,pečivo,kasa+vybalovat
    hodku a běco jsem tam byla jen já a vedoucí,protože kolegyně migréna tak ju pustil dřív dom,
    a to se zrovna nahrnulo dost lidí:D
    tak jsme oba trčely na kase a sledovali zástpuy-po poledni a všichnui hrrrr do obchodu
    vypadla jsem o půl druhé,Martin mi dovezl psi-tak než se nakoupil,tak jsem s něma šla přes město nahoru k hudbce-jenže to se Dfča otáčela,jestli Martin nejde,Žeryk taky ho vyhlížel,no kousek po dědině jsem s nima ještě šla,Dfina pak nosila papírový kapesníčky balíček a šli jsme dom
    já šla spát,Martin seděl na terase a házel Žerykovi,pak šel spát on-po sedmé hodině večer…-to bylo v neděli-pak v noci to její blinkání+chození
    a včera ráno moje rozhodntí,že pojedm na veterinu
    to jsem s ní ráno šla chviličku-včera,domluvila si odvoz na dnes,šla jsem pak ještě s Žerykem-kousek po dědině a cv ičení,
    doma uklidit,upíct kuře a do práce
    v práci-vrátil se nám náš nový vedoucí z neschopenkx,jinak si vzala neschopenku kolegyně,co má nechopenku každej měsíc…
    ta měla být včera na odpo-takže nás bylo o jednu mín,vedoucí mě ukecával, jestli mžu jít ve svátek-já po 5 minutách-as jooo,je mi to blbý
    ale teda-NE!!!,že už nemůžu-bolestma moc nespím,
    tak jsem řekla,že ne-dnes a zítra volno
    pak 2 mezisměny,pak by mělo být delší volno,ale uvidí se kdo zas odpadne…
    vedoucí je z těch neschopenek zoufalej-no mi všichni taky
    včera -kasa-vyblování-večer úklid-9 hodin v práci,vlastně všechny moje směny jsou 9 hodin a víc….
    tož tak