Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
k Dafině-pyometra si myslím určitě ne-ultrazvuk jsme dělaly asi tak před měsícem,kdy byly ona nachlazení+já teda
ultrazvuk jsme teda dělaly mimo jiné xkrát
ona je odmala pes co občas bleje-a je fakt,že jsem to dřív ani moc neřešila,protože se vyblinkala a pak jí nic nebylo,
jenže ted k tomu vždy celou noc chodí a hrabe-peklo,když k tomu furt chodí přes vaši hlavu s dlouhejma vlasama…,
jinak máti včera říkala,jestli něco nesežrala u slepic-slepice mají fakt obrovskej výběh za branou v zahradě,výběh je z brankou,ale přes den ted bývají slepice puštěný po zahradě-takže sleúičáky,
no a v noci tam bývá otevřeno,-teda takhle-máti zavírá v noci tam,jenže otec ne
takže zbytky chleba tam být můžou,krom toho,Bettyna si ten chleba tahá na dvůr
jakože i když se tam zavírá-tak Betty tam jde s máti,nakrade si chleba,přenese na dvůr….
no,ale jak říkám,kvůli tomu bych tam až taknejela,ono toto je jednou za čas,dietu od jara dodržujem-jako jo,dostane lžičku jogurtu,trošku banánu,kousek jablíčka-pidi
jinak-granule,jeden druh masa,ne kuřecí,piškoty,pamlsky-takový ty dlouhý úzký proužky ze zverimexu-drahý-z tech jí nic nenní-obyč pamlsky jak jsem občas dávala dřív ty už nepoužívám
spíš mě jde o ty nohy-to chození
jakto,že první úsek cesty-jo dřív to bylo do kopca-k lípě/hájence-pak dobrý-tak to jsem si říkala,že se jí nechce do kopca
ted je to i k rybníku-do dědiny-vlastně spíš s kopečka i ke křížku-zmola do kopečka-kousek mírnej kopeček-pár metrů-akorát nad tím kupa hnoje,tak už ju beru do náruče a kousek vynesu-a ke křížku po rovince-a to se táhne
otočím to zpět-tozběh
cvičení baví a cvičí+i přinášení věcí
v BK-jednu vycházku jde nadšeně radostně-běhá,vyhledává pařezy-ve městě lavky,cvičí,je bveleščastná
další vycházku se táhne,a nebo je to celej víkend v pohodě
ve Ždánským lese na kraji kam jezdíme,aby byla změna-tak tam běhá vždycky+hupká na pařezy,kmeny….
na jaře,kdy jsem s tím začala fakt trojčit,tak jsme 2 dny po sobě jely do to lesa-Dafi v pohodě
nebo jely do Bučovic,šli podél řeky a v pohodě-tak Marti-vidíš ju prostě nebaví ty tři stejný trasy dokola,no a denně to nebylo
akorát ted je to častěj,ale taky ne úplně denně
kdyby to bylo denně,ale je to častěj než na jaře,no a veterinář na jaře-když to není dennně-tak se jí nechce chodit
jako nebo je dobrá herečka-nic í není-fakt se jí nechcou stejný trasy,a pak ščastně letí zpět,když se to točí…tvl nevím,fakt nevím….