Odpověď na: Pro Sindibádku

Fóra Od čtenářů Pro Sindibádku Odpověď na: Pro Sindibádku

PetraK

Vnučka z toho bude nadšená, brali jsme tam – když byla malá, malou Ajšopánčičku takhle, že s námi byla. Nejdřív jako úplně malá, ještě předškolní a pak právě tak ta první, nebo druhá třída. Moc se jí to tehdy líbilo a nadšená byla nejen z toho, že teda mámě vytvořila ten betlémek ale taky jí tam koupila supr dáreček pro stromeček, když dospělákům už jéžišek nenosí, že jo- měli tam tehdy takový to čokoládový nářadí, nůžky, šroubečky a tak a ona z toho byla nadšená. je tam opravdu fajn vánoční atmosféra umocněná tím hradem. A z šípkový keramiky Ti garantuju, že se poprdííííš . Mají ji vždycky v jedné z těch vnitřních částí. Doposud to vždycky bylo v té veliké „sklepní“ hale, vlevo, když se vejde do hradu. Mně tam jéžišek dycinky něco koupí, mají to tam vzadu na slámě vyložený, od minihrníčků na presso po talíře, misky……….. děsně moc toho tam mají. doufám, že Tě dohlodám do úspěšnýho konce 😀 MŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮSÍÍÍÍÍÍÍŠ TAM JÍÍÍT, bez toho to nejni vono, ten Advent. Já loni neměla problém s ničím, co halt padlo za zákaz, ale tohle mi líto teda bylo hodně. Na to mám dost návyk.A líbí se tam i Brtnikovi, což může být taky známka toho, že je to tam fajn, když chlap se necuká a naopak si to tam užije.