Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak jsme náš páteční rituál, kdy se stavujeme na kafi, aby čék oddálil ten nástup do párce 😀 , vytunili. Už jsme si tam dali i snídani na prasáka.:D páč jsme si tam dali obří párek v rohliku. Fuj. Dobrý to bylo 😀
dneska jedem pro to líno! A ve sklepě už Brtnik osadil i to druhý vokýnko, takže tetkon už i ve sklepě jsou modrý vokýnka! A pan zednik fčéra ve sklepě, když ho prvně viděl, řeknul jenom Fíha, to je pěkný! Tak pochvala potěší dycky, že jo. Ešče to nejni dotažený do konce, ale pěkný to je. Jsem to i vyfotila. ael nemám to stažený do poče, tak si počkejte.
Dennyky
Nejhezci cupka pod sluncem 😂🙈
no ty vole! Dyk vona vypadá jak nasraná pavlačová drbna! 😀 ten rozkročenej křivej postoj k tomu. Chybí jí jen takovej ten drdol na šišce 😀 a ešče je focená tak, že vypadá dost blahobytně. jaks todle šécko dokázala vyrobit? Chudinko, máš hrozně vošklivýho psa! 😀
černej čaj
Tak paradni zprava muz je ***** nepohlidal si piskoty, zavrel psi ven, jekot, ten piskot asi zustal na zemi takze ho chtel charlie sezrat a prej oba trochu slintnuty a charlie kulha
a kuwa muž je vyloženě šikovnej 🙁 . Doufám, že Karlos už je cajk? Oni si to teda nějak spolu porovnaj ale, ešivá ho nežgrabla moc, když kulhá?
aaa hurá, už to čtu, že dobrý, tak to je fajn
Vtipna vsuvka
máte doma veselo, manžel chodí oknem, vyrážíte dveře – to vypadá skorem jak na sociální rodinu 😀
Míla
natírali tam okna a do toho Žbirka zpíval: “Catherine, ja ťa veľmi lúbim…”
tak to tě obdivuju, žes byla s ním schopná natírat ty vokna. Já bych už asi natírala jeho rakef teda při mým přístupu.
Petrs01
Já bych teda nejdřív vyskočila oknem ven a vykonala nutné.
já bych se asi při výskoku už počůrala 😀