Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

včera fučák odpo,nějak jsem ze psama pochodila vycházku-Dafča nebyla ve své kůži
    dnes už dobrý odpo jsme udělaly napůl s tatkem roštěnky,
    dnes jsme je dodělávaly
    zas je tu fučák
    jsem šla ráno ze psama ke křížku a zpět
    a jelikož to je krátká venčící trasa,kterou většinou natahuju cvičením,hraním
    tak jsem na zahradě udělala obíhačky stromů
    doma pár rehabilitačních cviků-pro oba psy-kroky,otočky,packy,ciuvání
    no a místo snídaně do misky dosstaly granule do hlavolamů-Dafi misku z naškubanýma novinama
    Žeryk ten mopovej obdélníček,mezi ty cucky granule,
    no a když mu tam jedna zbývala,a já že mu ju ukážu-tak po mě vystartoval-jako nerafl,
    hned mu asi došlo,že přestřelil,já na něj 3krát zařvala at vypadne
    no nasral mě chlapec,6 let ho budem mít a furt mu člověk nemůže věřit
    jako jasně-mohla sem tu granulu vyklepat,
    neukazovat mu ju,asi to zase byla má chyba…
    ale…
    no tak nic
    umyla jsem si palicu,dodělaly jsme s tatkem roštěnky,rýžu a čeká m odpo
    Martin začal chodit za 20kč na obědy
    -s těma očkovanýma-je to mazec-zbytečně dělají meti lidma peklo
    a furt apelujou na očkování,místo,
    aby třeba hlídaly dodržování nějakejch opatření-krý nikdo nedodržuje,nebo at si ty opatření zruší a bude klid
    a v práci se nebudou mezi sebou zákazníci štěkat kvůli rouškám-ktrý půlka nenosí,půlka pod nosem,zbytek pod bradou,na ruce…
    -jo k těm punčichám včera,cp tady nbyly okazy-tak teda -mě z nich úplně svěděly nohy:D
    mě totiž většina punčoch,legím kouše/chladí
    akorát podvlíkačky od Čajdy nekoušu a ty jelí legíny černý lesklý-nekoušou/nechladí,nestudí+elastáky s klimatexu
    jinak mám zateplený punčochové legíny černý obtažený-ze kterých bych pod gatěma zdechla-teolo střídá zima po 2 vteřinách na střídačku-brrr
    a elastáky z lidlu termno-taky-studí/koušou na střídačku pod gatěma nepříjemný
    brrr su divná…:-()
    Fifi-ještě,že je ti huž dobře,sousedka z povelama pobavila teda-ty cizí lidi vůbec rádi ty psy povelují:D