Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr

Milý Meky – vzpomínat tady na Tebe bude spousta lidí, podle mě jsi byl normální a laskavej pán, tak ať má Tvoje duše klid. Bielizeň… darujem Ti bielizeň asi nikdá nezapomenu.

Spratek mourovatej mi dneska útočil na nohy pod peřinou, flákla jsem ho spací fuseklí a pak jsme se o ní poprali. Děsně ji rdousil. Za trest mu Rumouš umyl hlavu a měl ji úplně celou mokrou. A máme objednaný ty zásufky a vypínače. A do předsíňky cihlový, kde jsem čistila a čistila a čistila ty cihly, jsme vybrali mocinky pěknej odstín https://www.katypaty.cz/photos/product/medium/257.jpg?hash=II3FwrFBp0aBZCgHP9pXY7Fz7uBoOWC
    to tam bude mocinky pěkný. Jsem zvědavá, jestli to fakt přijde do 72 hodin, jak říkal ten maník. Pravil, že oni s potížema počítali, takže si udělali zásoby.Tak jsem zvědavá. a taky mi řeknul, že kdybychom zjistili, že se nám ten odstín nehodí, obratem nám to vymění. ježiš neříkejte mi, že v dnešní době je ešče někdo normální 😀

Fifiiiiiiiiiiiiii, co sis to chudero pořídila?? Proč si pořizuješ břišní týfus? Doufám, že dneska bude zas o něco líp.
    Zajímalo by mě, zda to jde opačným směrem – ze psa na lidi. Že pes od člověka něco chytí, to vím, opačně by mě to taky zajímalo. Mňam, topinky nasucho s česnekem jsem dělala tuhle. Jako sváču, jen jsem je tedy potřela sádlem. Miluju topinky nasucho. A česnečku taky. Tuhle jsem slejvala brambory, tak jsem si tu vodu schovala, dala zmrazit a – vijoláá, když byl nedostatek políftky a byl fofr, sáhla jsem do mrožáka a vyčarovala česnečku s topinkou.