Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
-ještě k těm ezořečem,jak jsem tu minule popisovala po návštěvě čtvrteční knihovny-mám 2 kamarádky-jedna má obchod s oblečením,druhá je zdravotnice,dříc jsem s ní chodila na vycházky bez psa teda,
no a obě,kdykoliv je člověk vidí,a řekne,že nějakej problém
tak-se dozví-co ti to zracadlí?
co ti ta situace chce říct?
co si z toho máš vzít?
proč seš v toxickým vztahu?proč seš v té práci,běž do jiné-a ty si v tom libuješ a užíváš si v tom,jinak by soi v tom nebyla!-zvěr
tak kdyby to bylo tak jednoduchý…
-jedna ve všem slepě poslouchá Hnízdila,druhá jede zase jiný knížky
aler poiunta je v tom,že se s něma nedá vůbec normoš bavit-na všecko-co ti to zracadlí?
co ti to chce říct?
což když se prostě v práci nakupí neschopenky-jak u nás-z toho s hednou se dlouhodobě počítalo-operace
druhá je těhotěnství-další jsou v této době třeba nachlazení
tak tatro situace mě chce jen říct-jadna kolegyně chtěla ddruhé mimi-a tak fajn
u drhé se ted konečně našel termín na operaci a další-holt nachlazrní-podzm no a tak….akorát se toi ted sešlo no….
a na mě toho v ten čtvrtek bylo dost
jako v každé práci jsou někdy neschopenky,otěhotnění…
akorát když se to nakupí tak je to úlet
-tak nevím no-mě prostě tato situace jen řekla-u jedné kolegyně-hurá povedlo se
u drhé-tak art je všecjo v pořádku
a u dalších-no tak se vyleží a za týden dojdou no
jasně podle Hnízdila-nemoc-NE -MOC jakože nemám moc nad situací,uteču si do nemoci,…
jasně….
no a poslouchat tyto ezo řeči,když jste vyfluslí,není vám dobře tak to je fakt na přes hubu….:-)
a ji mám doma knížky od HNÍZDILA,od Jordánovíé,su věřící,mám napsaný citáty od Dalajlámy a nevímn co všechno,zajímá nmě ezoterika psychologie,není o to o tom,že bych si o těch kamoškách myslela,že jsou trhlý,nebo tak,ale
v ten večer jsem jen potřebovala vyslechnou a tečka a at se baví třeba o knížkách,chlapech…vaření,nechcu psychologickýá rozbory když nejsu zrovna v dobré kondici.tož tak…