Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Toooo byla ale ráno ziminka teda. A ešče vjétčí fčéra, kdy u nás mrzlo. Ale bylo krásně.
    Čumim jako puk – řekla jsem Jéžiškovi, že nutně potřebuju a chci kostkovaný silonový/punčochový legíny, protože ty moje dosluhujou. Nejlíp černo-šedý a černo červený. A nikde jsem to nenašla????? 😮

Zlatka
    ,uvazuji stromek na tři body.
    jo to mi je jasný, že s tímhle exprtem to bude zajímací. 😀 😀 bože to bude klaunijáda 😀

Eva
    V ložnici naštěstí jenom měníme komplet nábytek…Ale i tak je to dost práce
    – no ono i to stačí, když má člověk všechno, vyndat, nějak uložit, pořešit nábytek starý a nový, vymalovat uklidit…….. dééj pokoj! 😀 😀

ale věřím, že podle našich představ 🙂
    bude, bude, určo to bude pěknej předvánoční dárek a pak si to tam výýýzdobíš!

Míla
    , jakejže švuňk chytlo vaše rozloučení s mámou
    😀 😀 a k tomu ta tklivá ohaří muzika….. 😀 😀 Hezky to proběhlo. Tak popřeju sílu a takový ten hluboký pokoj v duši – to nevylučuje smutek, stejně jako smích, který může z takových situací jako u nás vzniknout.

černej čaj
    Jak moc boli nacipovani psa

vižla je trpitel, ale nikdo z našich ohaříků to neřešil. Doufám, že muž se k tomu odhodlá.
    e i s tim citem na ten design
    my oba s Brtnikem potřebujem útulno a domov co má srdce. Aby člověk, když přijde, na něj ten domov dýchnul. Naštěstí to tak máme oba, on je šikovnej, baví ho to, takže to všechno do sebe zapadá.Mně štve, že nejsem tak šikovná jako on a furt koketuju s myšlenkou, ešivá bych si jako rukodělnej idiot poradila s tím, že bych koupila v Lidlu obyč šicí stroj a ešivá bych dokázala ušít na něm takový jednoduchostě jako polštářky, a jiný dekorace. SE bojim 😀

Fifi
    mirne mdlo

😀 to nesmíš člověk takhle vidět na jedný hromadě, však co, až bude tohleto, tak to bude, pak se udělá támdleto. Tetkon si děláme radost tímdletím

https://www.katypaty.cz/e-shop-detail/roo-soliter-vypinace-2-klapka-pnoe-mentol-125/

mile mě tam překvapili, prý není problém dodat – počítali dopředu s tím, že budou nastávat komplikace, tak se na to připravili, prý – dodají do 72 hodin. Tak jsem zvědavá, budem tho objednávat habakůůk. Páč to máte vypínače, zásufky, dvouvypínče, zásufku na telku……. 😀

neberes
    sem měla vypnutý zvonění 🙁

Maya
    právě že může, nefunkčnost čipu totiž ten zákon vůbec neřeší

z tohodle mě může švihnout! KOmbinace tohodle a debila co drží čtečku a nemá ponětí, to by mě švihlo.

Petrs01
    a pak postupně vymazlovat,
    jojooooo, než my budem vymazlovat, ešče chvíli potrvá 😀