Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak v pondělí k náma odpo přijel tatka-já dopo uklidila domeček,a šlapala si to k MUDr.od ní do lékarny,pak do knihy k Aničce na kafe,a do zverimexu na pro řetízek s náramkem-bižuterka-srdíčko s psí tlapkou s Avonu,
    pak s tatkem k nám dom,hned jsme vyrazily ze psama ven-ke křížku,od něj zpt ,a polama dolů k rybníčku a děsinou dom-Dafi se k rybníčku strašně táhla,ale kak jsme to otočily,valila klusem,donesla párkrát i plyšáčka s klíčem od domu,Žeryk míček,po vycházce jsme si s tatkem daly črecí odpo-on Karla GotA,já detektivku českou hezkou
    včera ráno jsem šla ze k hájence ráno,to se Dafi neskutečně táhla,pak podél lesa k lípě,pak do lesa,kde jsme udělaly kolečko a od hájeky dolů-to už se Dafi rozběhla a valila jak drak,Žeryk lítal s baldou a válel sudy,po vycházce vyčesat pséky a a válet se,po obědě do lékarny pro léky-takže zase do města,nmakoupit a dom,
    odpo jsme šli ze psama,s tatkem a s Betty na vycházku-ke křížku a zpět
    na zahradě jsem si pocvičila ještě s Betty a Maxem,doma jsem si zacvičila a jely jsme s tatkem a rodiči na večeři-večeře dobrá,zato kafe ulttra hnusné a krabička medu stála 10kč-to jsem se smála-jo ptaly se na očkování,papíry vidět nechtěly,
    po večeři vyvenčit psi a čtecí večer-Martin už spal,s námi jít nechtěl
    dnes ráno vyprat,ze psama ke křížku na pole,vichr,před tím,jsem je vyvenčila popocházením sem,tam kolem zahrad,na polích jsem rozházela do dály 3 hračky-kolečko,kong.míček-Dafi hledala,mnašla,donesla a pečlivě čmuchla,Žeryk lítal tím jeho stylem-někde to tady šmarjááá musí bý,musím fofrem zjistit kde,nebo mě okamžitě klepne!!!:D:D:D,načež nepříčtně líce po poli vrtí ocáskem a snaží se o hračku zakopnout,tak jsem poslala Dafi at mu pomůže,takže Žeky se vyběhal,našel hračky a šlo se dom,,s Dafi ždibec tanečních a nakrmit
    ted peru druhou pračku
    došel mě ježíšek pro otce a Martina a vera nám -mě a máti došla ta souprava s klimatexu-triko s dlouhým a gatě-mě je to přes pás těsně,stehna volný-míám xl,l mě škrtilo pod pažema a přs břicho
    máti je s tím spokojená,a soupravu od nich budu mít na narozky