Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

cernej caj

Maya
    Ja cipovat rozhodne chci.

Asi bychom ukecali ze mame psa 14 dni, pri ocko 3kombi se cip min. Ctvrtek nenasel takze resime – tento tyden znova vet (nacteni) + cipnuti pokud nic , to by snad v teto situaci dal 50t jen fakt kreten.

Ale muzi sem rekla ze bez nacipovamyho psa rusim dovolenou ze radsi obrecim zaplacenych 5tacu nez zabehlyho psa tak tam snad dnes zajede… vypadal ze to pochopil.

No vzteklina je na 1rok jen u nej.

PetraK
    Celkem chapu jaky sou to starosti… a asi zustavam spokojene v polozrekonstruovanym domku pac na to nemam predevsim silu penize a ochotu uz po tech prvnich cca 7ti fakt narocnejch letech kdy ze 4 prazdnych vybetonovanych mistnosti bez vody, bez topeni a s kadibudkou na dvore mam splachovaci zachod, misto betonu podlahy, funkcni koupelnu, funkcni kuchyn, zatepleni, novy okna, elektrinu 😀 tak mi to ke stesti staci… ale ja nejsu pintlich jak esusovi a pro me dulezitej stul s pc a kdyz u toho lze prat, uvarit na sporaku, a mam teplo tak…

Jako obdivuju tyhle vsechny prace nejen nutny pro funkcnost ale i s tim citem na ten design, protoze me je uplne sumak jestli mam 40 let stary kliky nebo sadu panelakovych dveri ze 70 nebo plechovy nenatreny zarubne… nebo nejaky skrine z kanclu pri stehovani za par susnu a starej umakartovej stul… jakoze mezi mnou a esuskou je dost propastnej rozdil a ac me bavi sledovat jak si to vymazluji, tak sunasi rada ze su ten typ na opacne strane spektra, jinak by me asi slehlo 😀