Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Myslím na Mílu a Roberta, dlouho tu nebyla, doufám, že vyjde sraz

Fifijová

doufám, že dneska už je Trololo bobek v min. trošku lepším podání?? Moc držím palce, ať se to srovná. Rumíček te´d jak bere ATB, tak první, když vyjde ven, nejde ani cvrdlikat, ale dojde se napást. Tak co teprv slinivkový pacient nebohej. A ešče málem bez léků! Máš to teď pěkně na nerv komplikovaný s tou léčbou 🙁

Pridrzte nam palce, pls,
    to si piš, že držím.

černej čaj
    3 TEJDNY, UUŽ TŘI TEJDNY TO JE?? já měla nějak za to že 14 dní. Někdo mi ukradnul tejden??? ale jste pašáci, jak pěkně postupujete!! Pašáci. Pičkůta bezlepkovýho pro Tebe i Ferinku i Karlose.

hele jak se charlie naucil chytat
    jeditííí, jeditííííí von je tak mocinky otomilouškej broušek. Pan Karel…….gott 😀 😀

Mirka D.
    do toho mi má bzorně vycvičená fena včera ráno k počítači donnesla v tlamě kus střepu-z výrazem-hele co jsem našla-chcu piškot!!!
    no ty vado! kdysi něco podobnýho udělala Bubrdle a mě taky málem švihlo. To jsou ty snaživý. To se Ti s madame Neochotou nestane, tam zas ale řešíš to, že sežere něco co nemá, tak si nepomůžeš 😀

tak jsem si vyslechla-zrcadlení,co se máš naučit?
    co si z té situace máš odnést?

jako došla jsem k poznání, že dávat tyhle rady, přesně v tenhle moment, nejni dobrej nápad. Asi by si z toho pak ona odnesla monokla 😀 ne to kecám, ale prostě chápu, že tohle chce říct jindy a jinak.

perličky
    hele vy si tam tyhle zákazníky snad klonujete, vás to nějak baví asi, že jo? to je fakt něco, chudero.

Petrs01
    jsem moc ráda, že VAšek – může bejt Neckář, kdy už tu máme Goťáka? 😀 – se takhle dobře drží, že mu to moc a moc chválim

Dennyky
    r, říkala Blaní

😀 😀 ta druhá fotka 😀 😀

aby měla rozhled
    drbna jedna vesnická! 😀