Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Náááážďááár prdíííci! Huž zase rachotime za strojema. Bylo krásně o víkendu což? Teda v sobotu určitě, to jsem si mocinky moc užila procházkování. Fčera odpolko už krapítek fučelo, i jsem si musela nasadit kapucku. Nevíte někdo, kde máme čepice a šály??? Já sem úpla v háji, nenajdu už nic.
    A musim se pochlubit v sobotu jsem vyrobila lůkcusní variantu na maso v kapustě. V mým oblíbeným stánku měli krásnou kapustu, tak jsem si vzala půlku obří hlavy, vytáhla vepřovou panenku, vzala balíček šunkový klobásy, červenou papriku, pálivou zelenou papriku, cvíbl a sádlo a pustila se do toho. Vyšlo z toho něco tak moc dobrýho!! Já obyč dělávám jen prostě maso v kapustě a tetkon jsem se nějak rozdováděla a ty chutě dohromady byly vynikající. A se šťouchanejma bramborama………hmmmm se musim pochválit. A taky jsem si stihla obarvit vlásky, páč se blíží doba, že budu bez sprchováního, takže to bude smolikof. Už mám přichystanej koš na prádlo /bez dírek, je plnej, kdyby některá z vás chtěla nemístně ftipkovat na mou adresu/, ten mi bude suplovat vanu a sprchu bude suplovat rychlovarná konvice. Dobrý ne? 😀 No a dneska ráno se mi tak brutálně spustila krev z nosu zase, že už takhle dlouho ne. Blbě se člověk chystá do práce, když si jednou rukou mačká nos a hlídá, aby někde neprotejkala kref 😀 ohaři jsou zničení, spinkají a Mousese jsme při odjezdu do prasé nachytali tak daleko, že jsem teda čuměla 🙁 . Snad si dojde domů na pozdní snídani, vypadnul v půl pátý ani se nenajdedl.
    Jdu vás dočíst, jo?