Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak já za sebou za poslední dobu FAKT PĚKNEJ VÍKEND!!!
v sobotu teda pracovní-ranní-od pěti hodin-byly jsme ráno 4-já dělala mražák,od sedmi na kase
ráno opět půjčený vedoucí,odpo taky…tako málo nás ještě fakt nebylo-nebo spíš jsem ještě nezažila,že by z vedoucích zbyl jeden
dopo dost lidí,nevím,kde se furt berou a kde na to berou
—- perličky-jedna paní otevřený gel na ruce-a říká mi-že,jestli můžu ten gel použít,že je jí to nepříjemný,když sem brala do ruky peníze a gel je dětský,nic mi neudělá-tak jsem jí řekla,že mi to nevadí,ale kdyby byla za kasou tak ji z těch lidí švihne-olizování prstů a tak…
-pak do mě hustila paní,že dělala celej život v obchodě,že dávání věcí navrch je nesmysl-nikdo vás nevidí-tak jí říkám-a ty kamery tady jako jsou asi proč?
že budu mít v 60 odrovnaný ruce/záda-tak říkám-to už mám ted
že nebudu kvůli tomu nocama spát-tak říkám-jo to znám taky
a dodatek-já dělala za 1000kč a za kolik vy?
a chlap za ní-na to kašlite-na mě-ona neřekla,že dělala za 1000kč,ale rohlík stál 30halířů,a moje žena dělala vedle v LIDLU a zesypala se po roce…
no nic
skončila jsem po druhé hodině,Martin mě hodil dom
dala jsem oběd a šla jsem ze psama pocvičit k rybníčkua zpět,Martin vysedával na terase,ale večer po DLOUHÉ DOBĚ!!!!jsme se společně dívaly a tv*on totiž bud večer spí-od osmi,nebo je na terase-v létě,
nebo čučí na něco jinýho
a nebo já mám odpo…
no tak jsme se dívaly na Star Dance-a já se rozplývala,jak ten pořad mám ráda-hezký písničky,tancování,hezký hadry,šminky,boty,všichni jsou tam milý
často vtipný…
no a taky si tam vždycky vybírám šaty:D-já jak chodím oblíkaná furt ve stylu-nepromoknešš,neprofoukneš,hřeje to a je praktický-tak mě někdy chybí vypadat fat jak ženská-strašně se mi líbí společenský šaty…
jasně,že tatka,kterej to taky odde mě slyšel,i Martin -tak řeknou-a kam bys to nosila?
no nikam,taky si je nekupuju,že:D:D:D
ale kochám se ráda
v neděli jsme ráno šli na zajimavou vycházku-to jsem ještě nezažila-honila nás mlha!!!
normálně jsme ráno vyšly-chladno,větrno,slunko-ke křížku-a že půjdem směr na Kojátky-šli jsme podél pole velkýho dozadu,pak dolů,no a pak zase nahoru-s tím,že tam je odbočka ještě kolem dalšího obrovskýho pole ke křížku-ale tam jsme nešli,že dost blátivá cesta,že půjdem navrch a do lesa a vylezem za lípou a dom
šli jsme podél toho pole navrch-a najednou!za náma-se valila obr mlha,za chvílu pole v mlze,my vylezly kopec,šli do lesa a za náma urt ta mlha!mazec,
pak jsme vylezly z lesa,kousek kolem pole,k lípě a dolů a za náma furt mlha a až kousek od baráku najednou frnk-a bylo slunko!
fantazie!
Žeryk lítal s klackem kterej si našel,a na začátku v mokré trávě válel sudy,Dafi pak běhala v lese+pařez si vyhopla,
doma vyčesat,umýt packy
pak jsem se válela,to jsem dělala celou neděli v lastně:-)))
no a odpo cvičící vycházka s piskama a na zahradě cvičení s Betty
a pak jsem cvičila já doma-na záda
no Martin vařil-asi 8 hodin kuřecí vývar,a kuře na paprice a bramboráky
večer jsem mu pouštěla písničky od Vojtaano-boží texty-den ve vaně často vystihuje mé rozpoložení:D