Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak já za sebou 3 odpolední-ve středu ráno ta luksusníííí vycházka s Pavlou,odpo v práci nás bylo výjimečně dost-půjčený lidi z jiných filiálek
    no a vyfásla jsem včera další směnu místo dovči,mezisměnu jsem z toho aspon udělala,at pro mě Martin nemusí zas jezdit,
    no takže včera ráno ze psiskama pocvičit trochu vevnitř doma nějaký krky,otočky a taneční,pak každýmu hlavolam,nasnídat se a jít s něma chvíli ven a do práce
    od 9-17,30,ráno půjčená zástupkyně,taková mladá,vysmátá,rychlá v pohodě,seděla jsem na kase s brigádnicí,já byla na 4 kase,takže jsem se pokusila vybalit aspon dopek a mražený,kolegyně s trojky se snažila vybalovat chladák,já pak palety,pak kolegyně musela po 2 hoodkách valit dom,že nemocný dítě…
    takže já na jedničku kasu,lidí moře,pak lilo,lidí trochu ubylo
    odpo jsem byla na dvojce kase,vybalovat,kasa,o půl šesté jsem šla dom,s tím,že tam zůstavají 2 a zástupkyně…,večer se mě došli zeptat,jestli bych nemohla zítra-to jako dnes do práce…
    já jednak tento dotaz celý den čekala,když odešla ta kolegyně a jednak jsem byla vycuclá za 4 dny z těch změn-x neschopenek-jedna na dlouho,hodně palet,protivnýých zákazníků,protože 2 dny po sobě dopo vykoupily mlíko,a odpoledne nebylo…
    do toho doma máti v úterý,že by měl Martin jeszdit dom dřív,když když jsou doma psi celej den sami,a ne až večer,že ona je sice pustí vyčurat a tak,ale jinak jsou doma zavřený…
    do toho mi má bzorně vycvičená fena včera ráno k počítači donnesla v tlamě kus střepu-z výrazem-hele co jsem našla-chcu piškot!!!
    a mě málem omyly,že se mohla pěkně pořezat….
    no takže jsem večer zástupkyni řekla,že jestli nebudu mít mega průser,tak dnes nejdu,že bych nedala 6 dní v tahu-už včera mě bolely záda a ruce jak prase…
    no takže,v kanclu jsem dostala takovou menší panickou ataku….ale tak jsem se vzpa matovala,a šla jsem pro květák a na bus
    kolegyně sse divila,co mi je,když na kase jsem byla v pohodě,no,
    je fakt,že její vykládání,jak by se jí šiklo být doma mě taky na náladě nepřidalo…
    v buse Martin,tak jsem na něho,proč není kvůli psům dřív doma?
    no nic
    doma jsem čapla psi a šla sněma do knihovny na chvíli za kamoškou knihovnicí,kde se rozjelo téma-byla tam ještě jedna kamarádka,co jede hrozně Hnízdila,ezoterično,zrcadlení a tak….
    takže knihovnice-když su očkovaná at mě neserou z rouškama,zdravotnice zas nadšená z Hízdila
    no a když sem jí nějak říkala,že se dnes necítím moc dobře…jako,že v práci toho bylo moc atd.
    tak jsem si vyslechla-zrcadlení,co se máš naučit?
    co si z té situace máš odnést?
    co ti to chce říct?
    ….no nic….příště udělám líp,když půjdu ze psama sama-holt,když se v nějaké práci nakupí nescopenky,tak mi tím asi nikdo nic říct zrovna nic nechce,že…
    no spát jsem šla rozhozená jak sandál

dnes ráno jsem šla chvílu ze psama,pak jsem sjla s otcem do města koupit kolegyni dárek,Martinovi dárek k svátku,a psům granule,ve zverimexu jsme trochu pokecali s paní-pak jsme si ani jedna nemohli vzpomenout,jestli jsem zaplatila,ale mám účtenku,tak asi jooo
    doma jsem dala vařit květák,umýt koupelku,vysát celej barák,
    u Martinova nočního stolku z boku a vzadu střepy….
    no super…
    s máti jsme si objednali triko s dlouhým +elastáky s klimatexu ze slevou,
    uvařit,nádobí
    máti mě vvěnovala pidi kobereček k sedačce,protože Dafča hodila strašnou držku ze sedačky,viděla,že jim nesu jídlo,skočila ze sedačky a benatáhla nohy,takže na držku a nalino…
    tak tam má koberečk,at jí to neklože,když skočí dolů,má tam stoličku,kterou pužívá jako schodek…
    odpo jsem s ěma šla do lesa,Dafi se tvářila,že nedoleze k hájence,furt se zastavovala a táhla se,v lese na začátku si Žeryk našel tenisák,tak jsem mu ho párkrát hodila,
    no DAFI se rozešla a pak už běhala,dokonce párkrát spokojeně běžela pro tenisák,když sem ho hodila at si ho hledá Žeryk v trávě,tak pro něj valila z kopce sama!bez povelu,nic jsem po ní nechtěla,
    Žeryk válel sudy,a házel si s klackem přes hlavu já se pomodlila-se v lese mdlím,nalepila jsem se na chvílu na strom a šla jsem dom,Dafi zase valila
    tak snad si to užily,doma jsem je učísla i Betty,vytřela jsem a šla jsem ležet
    zítra ranní

Fifi-ještě,že jsi léky sehnala!
    chudák Troldík…
    Rumíček taky pacoš
    Denyky kašlíkuje,ale huž má tusedáčku,takže fajn-akorát,na zdi obrázky nět?