Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Mirkad
Tak snad uz v oraci bude spokojenej a nastalo.
Jo uz dneska dobry, doufam, ze i ty uz dobry?
Zapijim valetol i dvojitou davkou horciku sukivyhi na radu lekarnice a pomaha to, takze ta zvraceci cast se mi vyhla.
Fifi
Ja vcera objednala z netu ale dekuju za nabidku. Bily mam mekci a jakoby hranaty, hnedy mam kulaty a pevnejsi… ty hnedy po par mysolapech sou na vyhozeni, ty bily slouzi i vic zim nez se poztraci nebo sou ee a muz je vyhodi s mysi…
Vcera dalsi klap, tak snad…
Charlie se nenecha vubec zvednout, vadi hodne manipulace. Na dvore sou mysi/doma sou mysi a vcera meli oba pracky od hliny nekde neco hrabali.
Maya
Ja taky navrhovala at prijede dom ale muz ze se prej vet nebude nikde ohybat, navic u vztekliny pochopil triletku a nepochopil trojkombinaci takze se musi preockovat i feri uz ho hojim rok… tak dneska snad no ale zrovna volal servisak ze by si vzal auto tak nevim…
Tak do utulku dosel balik 20kg jkanimals + 20kg od jkanimals zdarma, maji 1+1 zdarma pro utulky, tak mi pani vcera poslala smlouvu a PP a psala ze nemam platit poplatek ze sme dali charliemu krasnou rodinu, poslali granulky a vubec, ze to mame bez poplatku. Tak ji to poslem asi na transparentni ucet, protoze utulky zerou penize za veterinu silene… ale potesilo me to.