Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    Tak včerejší lov doufám, že se nebude dlouho opakovat. Vůbec nechápu, jak tam tu myš pronesl, když šel ze sklepa neměl nic. A do tý místnosti se odnikud zvenku myš dostat nemohla. no nějak ji tam buď propašoval, nebo se tam propašovala sama.
    No a jsem ráda, že si po počátečních orgiích, kdy Tali žrala všechno co viděla, včetně sifonu od umyvadla, už dala voraz a žádám kamsi nahoru, aby to tak už zůstalo, ty nervy co člověk měl furt, byly děsný. Takže doufám s Fifijovou, že čajdomuž začne svoje oděvy uklízet, jinak se pěkně zadlužíte. Páč pokud si to v břiše začne syslit bylo by to blbý. Máte aspoň ponění, zda to vykadí, čajdo?

Jinak mám čajdo velkou radost z toho, co píšeš, z těch pokroků, z toho, že nemáš psa, ale tuleně kříženýho s medvědem, z toho, že to aspoň pro nás zvenčí vypadá, že se máte dobře. Protože když si vzpomenu na naše začátky s Tali, tak se mi rosí čelo a to byla hodná, žádnej lidožrout, jen prostě magor. Takže bych byla moc ráda, aby to nebylo o tom, že dobrý skutek bude potrestán.Ale zatím to tak nevypadá, že ne?

Maya
    nemohla bych ti po poslat, je to fakt krátký
    pošli, zkusíme to, max se někde poptáme

no u nás když křiknu, tak kočka myš pustí, ale zas v baráku to není ideální strategie

no právě, to jsem za á nechtěla a za bé, prostě protože chci aby lovil ty myši, tak zase kdybych mu ji sebrala, bylo by to nefér. Já do toho nezasahovala, aby se mi to pak třeba nevymstilo v tom, že se na to příště vykašle. A že příště nějaký bude, to je mi jasný, nejsem blázen.

Fifi
    nebo vynest ven?
    no vynést ven právě. kdbych měla krabici, aby si tam zalezla, tak by to šlo,to bych i mohla asi zařídit, aby si nemyslel, že mu myš beru, jako toho ptáka. Ale nechci právě aby došel k závěru, že se mu to příště nevyplatí.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.