Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
MirkaD
no to se snad nauci, no… nekteri, hlavne mladi sou dneska hrozne neprubojni a fakt jim 3x rict nestaci, vidim to v praci. sikovni sou, ale 3x vsechno, ne ze by si treba zapsali nebo rekli prosimte, napisu si to, zopakut to pomalejc… dostanou 3 ukoly a druhej den rano hotovej jeden, ze jo… a to je furt. vratim jim nejakou praci s tim, co jim tam chybi a za 3 dny mi jen rikaj, ze sem jim to neuzavrela… tak se divam a hele ale ty si tam nenapsala co sem ti rekla, ze ti tam chybi… ahaa, ja sem nevedela ze to tam jeste musim psat… tvl… u nas co neni napsany to se nestalo. a i kdyz jim to reknes, tak to nenapisou. neco jako udelej tohle HNED a tamto az nebudes mit zbylou pracu znamena „delej si co chces, tohle pocka na pak a tamto nemusim delat vubec“. jak mluvit do zdi…
ne, nepochovala, jeste to tak 😀 uz vcera me ta hlava dost bolela, sem byla rada ze sem vubec prezila tu navstevu a muz zajistoval radeni nevinatek :D:D
prej asi rok… nez se mu najde trvaly domov… takze snaha je nejpozdeji v roce ho dat do konecne rodiny.
tak gratulace k dalsimu polopribuznymu
achjo, to me stve s praci, sotva ti je trochu lip… 🙁 fakt hruza…
jo v patek sme tam volali ze si ho nechame.
rano zas charlie ukradl muzi ponozku, uz mu sezral tak 4… a panicek rika „to je teda darecek hned se s tebou spolci proti me“ protoze sem zabavila psy, panik sebral rychle ukradnou jeste celou ponozku a charlie sel hned ohledavat spravnou stranu postele, jestli tam jeste nejsou, tak se muz smeje ze se se mnou spolcil proti ponozkam na podlaze 🙂