Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tvl-neeeeeeeeeeeeeeeee:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Charlie je borec-necháte si ho,že joooo?????
    Černjčaj-ani nemluv-ještě mě táááák vytočila kolegyně pokladní,že si to za rámeček nedá-až ju uvidím
    jako je tam 3dny aji s cestou a bude mi říkat at se uklidním a nenervuju???a před lidima?
    je jako normální?
    já bych si to po měsícu v práci NIKDY K NIKOMU NEDOVOLILA
    HOLKY MIMOCHODEM TAKY VÁS TAK SPOLEHLIVĚ VYTOČÍ VĚTA -UKLIDNI SE?
    NA MĚ JE TO JAK HADR NA BÝKA
    jako v sobotu na osm,tam pěšky,rodiče ještě pryč
    dojdu,su na kase a po dvou hodinách cítím jak mi začíná tuhnout levý rameno,pak hrča na krku,pak hlava,pak koolem oka,v poledne už tuším,že je to v háju,
    jdu za zástupkyní,že mě strašně bolí hlava+krční páteř,jestli nemá prášek?dám si prášek,je mi strašně špatně,
    dojde odpolední směna která se skládá z pokladní,co sedí na dvojce kase a je tam cvilku,
    pak ze zástupkyně -která sedí za mnou na kase+vybaluje a z hlavního našeho novýho vedoucího-kterej vybaluje,peče,kasu nemá,
    kasy jedou 2-3-a lidí hodně
    mě je fakt hodně blbě-pak se to velezhorší a mám vteřinu na to co s tím?
    naproti mě ta kolegyně-to nic
    zástupkyně,které jsem u jídla říkala,že je mi strašně blbě vbaluje v zadu,to nic
    v drogerce u kas vybaluje ten novej vedoucí-vypadá přísně,ale není čas
    moc myslet
    volám na strážnýho at zavolá vedoucího,paní co má platit neřeknu nic-šetřím slova a mizím s kasy za vedoucím,kterýho čapnu za ruku a oznamuju-at jde za mě na kasu jedničku a hned-slva jako prosím děkuji vynechávám a prchám….
    poté co se komplet převlíknu,vypotácím z šatny,dolezu na kasu,vysvětlím vedoucímu,že mám hroznou migrénu,a že prášek už to jen dorazil,
    zástupkyni řeknu,že bliju jak alík,a ta jen,že se diví,že jsem jedla,n nic
    zbývá hodka do konce směny-oznamuju té holce naproti,že se musí OBĚ vystřídat na jídle,že pak mizím….
    pořád je dost lidí
    zavřu ju,nad ní se rozvítí světýlko,že má zevřeno,a přesto,že pořád volám na zákazníky,at jdou ke mě a na kasu za mnou,kterou mezitím otevřu,tak k ní chodí,
    OSTATNÍ KOLEGOVÉ NA JEJÍM MÍSTĚ BY NĚKOLIKRÁT NAHLAS ŘEKLI-KE MĚ NE-JSEM ZAVŘENÁ PROSÍM VEDLE,ona jestli to říká tak potichu,to by nevylezla nikdy
    vylítnu,a mezi lidi strčím koš s cikrovinkama,že tam fakt ne,sednu zas markuju a ona mezitím na mě volá at se uklidnímm
    celá lehce nepříčetná hučím do zástupkyně,jak si může dovolit mi řáct at se uklidním,když je tam 3 dny i s cestou???
    ta se usmívá a říká,že až zjistí,že se mají vybalit ještě 3 palety tak ju to přejde….
    načež se mě zeptá ta holka,jestli má jít na přestávku?-no ne asi….
    a pak mi ZNOVUpřed lidima říká at se uklidním
    tak jí říkám,že těm lidem měla říct at jdou vedle-jestli jim to řekla tak fakt telepaticky a tomu ty lidi ještě nerotumí,že:-)
    no,a ona-co sem měla dělat?
    a já,at jim tam dá příště košíky,nebo něco-nic je to marný….
    vrací se dest menit před tím,kdy mám jít já pryč-na otázku,jestli poslala druhou pokladní na jídlo?-fronty už fuč-řekla v klidu,že né,a šla ju hledat….
    no nic
    vypadla jsem pryč,vedoucí mě spočítal,a já mizla za Martinem do auta
    doma jsem si dala trochu polívy,do večera jsem spala,pak jsem si dala trochu špenátu,ten vydržel 2 vteřiny a šel páááá
    v noci mě chtěl Martin volat sanitku,jko děs
    včera volno-tak Martin šel 2 krát ze psama,uvařil,vypral mi věci z práce,udělal pomazánku a já jsem ležela,jedla ovoce,loupáček,kousek karbánatku
    a dnes ráno konečně už KLID-JÁ SU TÁÁK SČASSTNÁ…MOC
    jinak dnes mám volno
    pak by měli být 2 dny odpo a pak delší volno…tak su zvědavá