Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak su kynolog ve výslužbě-v přkladu-35 let cvičím,venčím,vychovávám psy,čtu o nich,vzdělávám se…..
    ale po těch letech reaguju občas dost jako nekynologicky,ba i nepejskařsky-
    vlastně reaguju úplně nesmyslně
    jako třeba včera-v posteli se mi usídlily 3 psy-ještě pěkně napříč a zešikma a mě jak se to nechtělo řešit-a byla mi zima
    tak jsem vlezla do vany-jako řešení jasný-je tam teplo,dá se tam ležet a nejsou tam psi!
    a nějak v záchvatu podivnosti jsem si myslela,že jako počet psů v posteli se nějakým zázrakem zmeší,popravdě,nevím co mě to napadlo za kravinu jako,jo
    protože žádnej příčetnej pes,nevypadne z postele,když ho nikdo nebuzeruje,nyvahazuje a ještě mu udělá místo-takže 3 psi furt byly v posteli i po návratu-no tak Dafinu jsem přesunula k hlavě,ty dva od rodičů doprostřed za sebe a šla si číst…
    ráno jsem to povypouštěla ven čurat,psi rodičů zavřela k nim dm
    a pádila do práce,
    v práci jsme byly ráno 4-já pečení+pečivo,ostzatní chladák,zelenina mražák,
    no a od sedmi na kase
    jako napřed to ušlo,ale pak se to nahrnulo a několik hodin jsme se nehly z kasy,byl problém jít na wc,vedoucí došel na mezisměnu a furt pekl+láhve,
    za mnou seděla zástupkyně,která se nám marně snažila dojít pro peníze
    no masakr…..
    ještě jsem se ráno měla velkej problém soustředit,jak jsem byla ted 2 dny v klidu a tichu,tak pro mě ti lidi,ty zástupy byla pěkná darda….
    -no na dotaz zástupkyně,jestli si myslím,že dnes půjdem jíst,jsem jí řekla,že my asi ne,ale ti lidi určitě-akorát nevím,kdy v Bučovicích vaří,a kdy obědvají
    protože do 12 hodin furt fronty,hnus velebnosti…
    dvakrát mě před frontama napomenul kolega,at se nesměju-ano mám fakt strašnej smích,na to řekla,zástupkyně,že nám závidí,a že by nás mohli rozsadit:D
    -doslova to řekla tak-bacha aby nás nerozsadily:D
    poté co jsem zdrbla starýho pána-stálej dost nerudnej zákazník,ktrej málem najížděl dvou starých asi 300letých tenkých vetkých stařenek-chlapa jsem sjela,že do nich málem najel a at počká,a když začal být sprostej-stylem-at si doprdele baby pohnou -tak jsem se opřela na židli a teatrálně nahlas!řekla-no tak je prostě přejedte!-na to mi řekla zástupkyně,co se mi stalo,že se s těma lidma výjimečně necrcám,jestli mi změnily prášky-a já-ne!prášky mi došly!:D:D:D
    a ona-a tak to joooo:D:D
    no nic,všecko hezký jednoho dne skončí,že,takže jsem se spočítala,šla vabylit paletku na proveženi s kolegou a ve 2 hodiny nakoupit a na bus
    dojela jsem dom,pustila uřvance/uštěkance,dala jsem si oběd,vytřela jsem
    dala jsem šlofíka,pak jsem šla ze všema 4 ven-jako mazec,furt se pletly do vodítek,Dafi kdesi vzadu,Betty s Mxem se šli venčit každej na opačnou stranu vodítka,Žeryk na vodítku válel sudy,takže vypadal,že se chce na zemi oběsit a nejde mu to…
    no doštrachal jsem se ke křížku,s Žerykem na volno,zbytek na vodítkách,blížila se tma,a v tuhle dobu tam chodí jedna dvojce s 2 čoklama velkýma,tak jsem nechtěla uvazovat 2 pséky
    od křížku zpět už šly trochu normálně,
    dala jsem je dom.a jen ze psy rodičů jsem šla zase ven,na začátek dědiny,kde byly světla-směr křížek tma jak v noci už,
    tak jsem si s oběma pocvičila chůzi u nohy a obraty,odložení za pochodu v leže,Žeryk zatím řval na zahadě,jak kdyby ho vraždily-ano žárlivost je svina věc…
    no za tmy jsem došla na zahradu,pohrát si cvilku s Norinkkou,ktrá měla bojovku,
    pak jít zpět už fakt potmě na zahradu hledat vodítko,mezitím, házet Žerykovi kolečko…
    no takže psi se ještě unavily hledáním vodítka a kolečka,já pak šla nakrmit zvěř k rodičm,kde jsem si rovnou pocvičila na záda,doma zase nakrmil zvěř Martin
    no a ted už v posteli Betty,Max u rodičů,naši psi načučeně vedle a můžeme jít hajíííííí