Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
dnes luxusní počasí teda
Žeryk spal vedle v křesle,Max u rodičů-bez ničení majetku,bez vyvenčení v baráku,a bez štěkotu-zázrak
Betty se k nám rovnou nastěhovala,a spala s náma v posteli uprostřed mezi náma celou noc
Dafina spala Martinovi na hlavě
no takže se ráno vypustily vyvenčit a pak jsme se vydaly na vycházku
hezky k lípě-to se Dafi zase táhla,pak lesem serpentinama dolů,to Dafča spokojeně běhala vepředu,psi rodičů každej na dlouhým vodítku,Žeryk lítal s pětimetrovým klackem,
listí barevný,slunko svítilo,Betty ladila s listím..
no došli jsme dolů k obrázku andílka a přešli na druhou stranu k druhýmu lesu,kam chodíme málokdy,protože už je tam všecko do kopce,vzaly jsme to podél lesa,pak přes obrovský pole-kde napřed bláto,pak sucho,a furt to podkluzovalo,psi narvaný bláto mezi prstama…,já nadávala,namožený lítka….
před náma valilo stádo srnek…,těm bláto asi nevadilo,
no pak jsme teda vylezly na cesu kus za lípu,Martin ještě pustil Bettynu
a pak od lípy dolů-šli jsme rychlým krokem,velkej kus,
náročnej terén-takže psi si daly do těla-já si dala do těla,když jsem jednomu,druhýmu,třetímu,čtvrtýmu:Dumývala nohy,břicho a vydloubávala bláto z noh….do vany a z vany je dával Martin i tak jsem myslela,že mě záda upadnou…
Max je na to jak je malej neuvěřitelně tlustej a těžkej-jako ve smyslu,že u tak malýho psa by vás nenapadlo že váží snad tunu….
pak vysušit,dát prát pračku,narvat jim pamlsky,jablíčko
a můžu odpočívat-juchů!!!!
Černejčaj-nejradši bych si tvůj příběh s Čárlínkem vytiskla a dávala číst každýmu,kdo si myslí,že starej pes si jinde nezvykne….
kolikrát už sem TOTO SLYŠELA!!!!!!
NAPOSLEDY V BLANSKU NA NAROZKÁCH KAMOŠKY-NAŠE SPOLEČNÁ KAMOŠKA,
MÁ KDESI PSA NA ZAHRADĚ,KDE JE SÁM,KRMÍ HO SOUSEDKA,A ONA ZA NÍM JEZDÍ JEDNOU TÝDNĚ-CHUDÁK PES,ALE PRYČ HO NEDÁ-JE STAREJ,NIKDE BY SI NEZVYKL,A BYL RODIČŮ KTEŘÍ UMŘELI-FAKT BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ
jinak na protihltací misku jsme uvažovaly u Dafinky,protože ta hltá,možná
jí ju věnujem k narozkám-je na mikuláša-tak by aspon měla nějakej dárek…
-a rozsypávání granulí po zemi-to si dělá Dafi sama-dostane granule v misce,a za chvílu je kolem misky víc granulí než v misce…