Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak dnes volno teda-a bylo jaksi taksi dost vycházkový
    ráno jsem dala prát prádlo,šupla jsem ze snídaní do postele,
    pak jsem umyla koupelku,wc,nádobí+kuchyn
    zamést a vytřít a šli jsme ze psama-vzaly jsme to k lípě,od ní do lesa,tam se Martin schoval v nějakým šíleným šáší-je fakt na palicu!
    si jako myslel,že budu mít radost,že se šel psům schovat
    ty jo,nic neřekne a zmizne-on v tahu,psi líclou,hledjího v šíleným roští a vylezly načisto obalený všema těma debilníma tupkama úplně všude-Žeryk i na pindíkovi-na těch chlupech,mě omývaly!
    včera jsem je česala pořádně-u Dafi stříhání tlapiček,chloupky ze zvukovodu a tak
    a ted toto…
    já po ranním úklidu utahaná,takže jsem zbytek vycházky v lese vomýlala furt dokola,že to si teda ty pséky učeše!!!!
    no nic
    k lípě se Dafi táhla,v lese běhala,Žeryk furt válel sudy a lítal s mega baldou,od hájenky dolů valily oba
    doma na terase teda zase vyčesat,vykartáčovat Dafinu-sem jí při té příležitosti trochu přistřihla ouška,náprsenku a tvářičky,
    pak vyčesat,vykartáčovat Žeryka a dostat z něj ten bordel z lesa-at žijí nůžky!!!dát prát další pračku
    Martin zatím vytvořil oběd-což jsem komentovala slovy aspon to se mi v životě povedlo-mimo iné jsem chtěla chlapa,co bude vařit-no tak to je jedna z mála věcí co se mi splnila….jako nechcu být neskromná,ale v tom vzthu se toho jaksi mohlo splnit víc,no nic…:-(),
    v jednu vysmahl pěšky nakoupit a kam asi tak,že…že přijede čtverkou
    já jsem dala na hodku šlofíka,pak jsem zbalila do batůžku knížky do knihovny,
    do druhýho svetr-kdyby byla zima,a Dafině z téhož důvodu bundu
    pak banány-kdyby byl hlad,pak vodu
    šla jsem bez Dafči vyvenčit psi rodičů a Žeryka,a po třetí hodině jsem jela do města za Aničkou,měli jsme jít jak skončí v práci na vycházku,
    no takže jsem dojela k hudebce,vystoupila,došla do knihovny,vrátila knížky,vzala si jednu v rezervaci-Patrika Hartla -okamžiky štěstí,no ještě říkám knihovnici,že další knížky si půjčovat nebudu,že jdu s kamarádkou na vycházku-a Bůh se zasmál…-že bych je neunesla,že mám doma rozečtenýho toho Gotta a tak…
    no dojdu z knihovny do knihy,a Anička,že ju moc bolí záda,takže nikam nejde…
    no tak nic no
    jako škoda,protože luxusní počasí a ona končí o půl pté,to zas bude půl roku už pak tma,takže vycházka nehrozí…
    no takže nic,tak jsem se s Dafi zbalila,skočila do zverimexu pro klásky a šla na čtverku bus,dojely jsme z Martinem dom
    vzaly jsme všecky 4 psi a šli ke křížku,a směr dozadu na Kohjátky a zpět
    od křížku dozadu Martin pustil i psi rodičů,ti se vyválely v nějakým černým sajrajtu na cestičce,protože si jaksi Martin myslel,že si jen válí sudy,jak to dělává Žeryk když je spokojenej,a dělával to Gerošek,
    no jenže tihle psi to nedělají-jako válení sudů z radosti,takže psi zasraní
    pak ještě Žeryk sežral kus hovna…no,já si hezky zanadávala:D
    a šlo se dom
    doma nějak dostat ten borčus ze psů,pak z miskou ovoce a šlehačky a kafe jít dělat Norince k rodičům společnost
    no a pak jsem si pustila 13 hříchů rodičovství-dospělé děti alkoholiků-jako hustý…..

PetraK-co budou tomu Rumíčkovi brát z noženky?
    jakej vzorek?sem to jako vůbec nepochopila…
    Fifi-gratuluju k 3pichancu,rodiče Martina na třetí očko jít už nechcou a já nnevím…
    Černejčaj-takže ty budeš mít k narozkám jako dárek Čárlíka?
    a jak píše-Fifi-mám z vás velkou,ale moc velkou a převelikou radost:D:D:D:D
    Kuskus-držím pěsti at si brzo v cajku-at se nožka zhojí a běháš jako srnka po tom poli…no i když…
    po tom našem poli co se furt stříká nějakejma hnusama by ti ty nožky akorát nevoněly….:D