Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Kuskus

Jsem byla ve čtvrtek na pooperační kontrole a doktor opět vypadal, že má buď ADHD nebo si šňupnul, či vypil hodně kafe. Roztěkaný, jednou nohou ze dveří, spěchal. Nicméně moje RTG v normě, hybnost také. Jen noha stále dost oteklá a kolem rány teplejší. Podle ultrazvuku je v koleni malý „zdůrazňuji malý výpotek!“ říkal pan doktor. „Sám jsem překvapen jak se noha hojí, vaše kosti totiž mají jen malou regenerační schopnost“. Fakt empatický člověk. Předepsal Meloxicam Mylan proti zánětům (100 ks tablet) a něco od bolesti a kontrola za půl roku.
    By si měl šulda vzít příklad z Rumouškova pečlivého dochtora. 🙂
    Oni jsou chirurgové cáklí všichni. Jakmile nemohou řezat kuchat vrtat a mlátit do kosti, tak je to nebaví. Ptám se ho, zda by méně invazivní metodou nepoléčil event. i druhé koleno. Zahuhlal, až dáme do pořádku to operované. Pak mrkl na staré snímky „zdravějšího“ kolene a říká, tady pomůže jedině operace. 🙂 Kua, jak jinak. 🙂

Možná časem změním názor, ale zatím se na druhou operaci nehrnu.
    A zařídím se jako Kimi. Občas zajdu na injekci s výplní, obstřik a serepes. Dopajdám kam potřebuju a co bych taky chtěla, za chvíli sedm křížků na krku. 🙂

Jo a s Troldíkem streslíkem máme společný toliko strach ze špitálů.
    Moje ledviny jsou sice momentálně na hraně, ale hlídám je kvůli rodinné anamnéze. 🙂