Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Maya
    jak odradit klienty o

myslím, že tohle je hlavní strategií všech velkofirem. nesnáším to. Teď jsem přežila HODINU A ČTVRT!! čekání, než mi to zvednou na ČEZU. jo jasný, teď je mimořádná situace, to naprosto chápu, ale když jsem tedy potvrzovala jedničkou to, že jsme už stoletý stávající klient a potřebuju vyřešit něco jinýho, než Ti co se k nim valí, tak jsem myslela, že to teda půjde o něco rychlejš. Ale tady to chápu, no. Každopádně to bylo utrpení, stihla jsem při tom uvařit polívku a připravit oběd :D. Jen jsem se modlila, aby mi to nezvedli třeba v momentě, kdy budu mít ruce od oleje, jak nakládám maso 😀 . A další den mi sebrala kus života zase Ikea, protože tam nemají taky vůbec nic a já myslela, že měsíc dopředu, by mohlo být dostačující, než budem potřebovat ty nový skříně. No, omyl.

Co s tím Rumíček má ukáže právě až ten rtg. a aby to měl fakt ostrý, tak ho prostě musí přispat, protože on už se bohužel po tý operaci hlemejždí, možná by zůstal v klidu, ale on zse nechce na něj zbytečně svítit, kdyby to neklaplo.