Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

už umí Karlos zazpívat „Ooooo Rooozmerýýý buď mojíííí!“ ? 😀 To bé legrajda, až ho vemou do opery!

Helejte lidijové, jak jsem dycinky neměla ráda chodit na počtu, tak tetkon to naprosto miluju. Máme totiž počtu vlastní v obci! a vona má dva dny v týdnu dokonce do šest, s čímž bych teda nepočítala, když krám zavírá v půl čtvrtý. A tak já přijdu domů, vypustim pejsky, aby se ovenčili a seběhnu úvozem dolů na náměstíčko a co jsem v Prahé vyřizovala půl hodiny mám za pár minut a ešče s paní počmajstrovou pokecáme. To je ráááj, todlencto! Vona mi dycinky zavolá, že tam pro mě něco má, tak já na to ani nemožu zapomenout. To je kráása.

černej čaj
    Dneska spinkali kazdej z jedne strany –
    čajdo ty vole, to je paráda, jak to jedete, to se mi tak moc líbí.

k feei tak si k nemu stoupla on zavrcel ja to rozehnala.
    a já si myslím, že to nevadí, žes to uďála dobře, páč nějaký handrkování po ránu v posteli nebo tak, to by se mi taky nelíbilo a rozehnala bych to jako demonstraci. On je klučík, má mít ke starší pani úctu. Navíc ona je doma, takže co. Takže nic, vrčet se nebude a mazej dolů. Jsou podle mě situace, kdy to člověk prostě menédžovat musí.

Dennyky
    Bry kacer,

čus Chrchlo! Je dobře, že Ti je lípějc, ale chudák Francézsko, béš mít roupy a on bude pak tim pádem tejranej 😀

Netopejr lovící ve velkých vodách je ftipnej.

Maya
    i kdyz zas o tolik jste neprisli, po novu je i podle prijmu domacnosti, takze ty castky, kterejma hazej v mediich, dostane tak par lidi, my teda ne

no jo, však co naděláš, nic, dětma nezatopíš, jak říkala moje kámoška. zvlášť, když žádný nemám, dodávala jsem já 😀 a co se zeptat těch co budou dělat to čerpadlo, ta firma, nebo třebas topenáři, jestli někdo z nich neví, jak s tím naložit?